Cele mai citite
 


Centru de fertilizare in vitro deschis la Timişoara, la o clinică privată
luni, 8 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Disfunctii sexuale - Infertilitate
 

Timişoara, 8 nov /Agerpres/ - Primul spital privat din vestul ţării, Athena Hospital, din Timişoara, a inaugurat, luni, Centrul de fertilizare in vitro şi infertilitate.

'Vom aplica cele mai evoluate metode de fertilizare in vitro, având drept scop diagnosticarea şi rezolvarea tuturor problemelor determinate de infertilitate. Scopul nostru principal este acela de a îndeplini dorinţa perechilor infertile de a se bucura de un copil sănătos', a declarat, într-o conferinţă de presă, prof. dr. Konstantinos Giatras, coordonatorul centrului.
Potrivit acestuia, Centrul de fertilizare in vitro şi infertilitate a fost dotat cu aparatură de cea mai înaltă tehnologie, care contribuie în mod deosebit la succesul metodelor folosite.
Giatras a subliniat că pentru organizarea centrului au fost selectaţi cei mai buni medici specialişti, cu o deosebită experienţă clinică, şi medici specialişti în medicină prenatală, atât din România, cât şi din străinătate.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, inaugurat la un spital privat Constanţa, 17 nov /Agerpres/ - Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, investiţie de circa 300.000 de euro, a fost inaugurat, miercuri, în cadrul spitalului privat de obstetrică - ginecologie Euromaterna din municipiul Constanţa.
Constanţa: Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, inaugurat la un spital privat Constanţa, 17 nov /Agerpres/ - Primul centru de fertilizare in vitro din Dobrogea, investiţie de circa 300.000 de euro, a fost inaugurat, miercuri, în cadrul spitalului privat de obstetrică - ginecologie Euromaterna din municipiul Constanţa.
Timiş: Cel mai mare spital privat din vestul ţării, inaugurat Cel mai mare spital privat din vestul ţării s-a inaugurat, sâmbătă, la Timişoara, acesta fiind axat, cu prioritate, pe reproducere umană asistată şi ginecologie, fiind dotat cu aparatură de înaltă performanţă şi în domeniile chirurgiei şi cel al imagisticii.
Premieră în domeniul medical! - Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În...
Timiş: Un nou centru de fertilizare in vitro, în perspectivă Conducerea Spitalului de Obstetrică - Ginecologie 'dr. Dumitru Popescu' din Timişoara îşi propune să înfiinţeze un centru de fertilizare in vitro, cel târziu anul viitor, după obţinerea acreditării.
Bihor: Cuplurile care doresc fertilizare in vitro în străinătate, atenţionate pentru a evita posibile situaţii de fraudă Fostul ministru român al Sănătăţii, Cseke Attila, atrage atenţia cuplurilor de tineri care doresc să opteze pentru fertilizare in vitro în Ungaria sau într-o altă ţară, să se informeze înainte de a apela la servicii medicale de acest gen pentru a evita posibile situaţii de fraudă.