Cele mai citite
 


Autoritatea pentru concurenţă analizează intenţia Centrului Medical Unirea de a prelua două clinici
marţi, 9 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Concurenţei /CC/ a demarat o investigaţie privitoare la preluarea Euroclinic Medical Center şi SC Euroclinic Hospital de către Centrul Medical Unirea /CMU/.
Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului, în cadrul analizei va fi evaluată operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice, ce depăşesc pragurile valorice prevăzute de Legea Concurenţei (21/1996).

Acestea sunt îndeplinite dacă cifra de afaceri cumulată a agenţilor economici implicaţi în operaţiunea de concentrare economică depăşeşte echivalentul în lei a 10.000.000 euro şi există cel putin doi agenţi economici implicaţi în operaţiune care realizează pe teritoriul României, fiecare în parte, o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei a patru milioane de euro.

CMU este un furnizor integrat de servicii medicale pentru persoane fizice şi juridice, oferind o gamă largă de servicii ambulatorii şi spitaliceşti. În acelaşi timp, Euroclinic Medical Centers SA şi S.C. Euroclinic Hospital SA prestează servicii medicale ambulatorii şi spitaliceşti.

Consiliul Concurentei invită întreprinderile interesate să-şi exprime observaţiile şi punctele de vedere în legătură cu această concentrare economică, acestea putând fi transmise autorităţii de concurenţă până pe data de 15 noiembrie 2010.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Delta Health de către Centrul Medical Unirea Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care Centrul Medical Unirea SRL preia controlul asupra Delta Health Care SRL şi asupra Delta Health Trade SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.
Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.
Se lansează primul centru medical virtual din România Centrul Medical Unirea deschide oficial 'CMU VIRTUAL' - primul centru medical prezent pe platforma Second Life, în Virtual Bucharest.
Centrul Medical Unirea Centrul Medical Unirea
CMU a deschis un spital de pediatrie în Bucureşti Centrul Medical Unirea a deschis miercuri un spital de pediatrie în Bucureşti în cadrul CMU Dorobanţi.
CMU organizează un protest împotriva obezităţii Centrul Medical Unirea (CMU) va organiza, sâmbătă, de Ziua Europeană Împotriva Obezităţii (ZEIO), un protest împotriva obezităţii cu scopul de a atrage atenţia tinerilor care suferă de obezitate şi de supraponderabilitate că se confruntă cu o afecţiune care necesită tratament de specialitate.