Cele mai citite
 


Gorj: CJAS a solicitat 40 milioane lei Ministerului Sănătăţii
marţi, 9 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Gorj a solicitat Ministerului Sănătăţii o sumă totală de 40 milioane lei pe care speră să o primească în urma rectificării bugetare anunţată a avea loc în această perioadă.
Directorul economic al instituţiei, Cosma Dumitrescu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că nevoia de bani cea mai mare se întâlneşte la capitolul cheltuieli cu spitalele şi farmaciile din judeţ, la acest capitol fiind solicitată şi cea mai mare sumă, de 30 milioane lei.

'Rectificarea bugetară era stabilită pentru săptămâna trecută, dar nu a mai avut loc. Noi aşteptăm în continuare deoarece avem nevoie de acei bani. În adresa înaintată ministerului am solicitat 700.000 lei pentru procurarea dispozitivelor medicale pacienţilor cu proteze, 4,5 milioane pentru asigurarea medicamentelor cu şi fără contribuţie personală pentru lunile noiembrie şi decembrie, alte 4,8 milioane pentru asigurarea medicamentelor din programele naţionale de sănătate şi cea mai mare sumă, de 30 milioane lei, pentru cheltuielile spitalelor şi farmaciilor din judeţ', a precizat Cosma Dumitrescu.

La nivelul judeţului există 8 spitale care au fost preluate de către administraţiile locale şi 77 de farmacii.

La ultima rectificare de buget, CJAS Gorj a primit aproximativ 10 milioane lei, dintre care 6,4 milioane au fost folosiţi pentru datoriile spitatelor, iar restul de 4,7 milioane, pentru medicamentele cu şi fără contribuţie personală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CJAS a primit o suplimentare de 2,6 milioane lei pentru farmacii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, o suplimentare bugetară în valoare de 2,6 milioane de lei, bani care sunt destinaţi exclusiv farmaciilor şi medicamentelor.
Gorj: CJAS a repartizat peste 10 milioane de lei spitalelor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti şi laboratoarelor de analize din judeţ, medicilor de familie şi Serviciului de Ambulanţă aproximativ 12.400.000 lei, bani primiţi la ultima rectificare de buget.
Gorj: CJAS a decontat peste 10 milioane de lei în primele două luni pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a decontat, pentru primele două luni ale anului, peste zece milioane de lei reprezentând sume utilizate în cadrul programelor naţionale de sănătate, valoarea fiind în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat vineri directorul instituţiei...
Gorj: CJAS a repartizat bugetul pentru primul trimestru unităţilor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a repartizat bugetul pentru primul trimestru al anului către unităţile aflate în relaţie contractuală cu instituţia, cei mai mulţi bani fiind direcţionaţi către spitale, a declarat joi directorul Daniel Bondoc.
Gorj: Farmaciile, în aşteptarea banilor pentru medicamentele gratuite şi compensate Farmaciile din judeţul Gorj nu mai eliberează medicamente gratuite şi compensate persoanelor bolnave, deoarece a fost epuizat plafonul acordat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.