Cele mai citite
 


Se apropie rezidentiatul in medicina
marţi, 9 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

La 21 noiembrie, 5.131 de absolventi ai universitatilor de medicina si farmacie vor sustine examenul de rezidentiat.

 

 

Sunt scoase la concurs 3505 locuri si posturi. Conform Ministerului Sanatatii, cei mai multi medici tineri (4319) s-au inscris pentru domeniul medicina, 701 pentru medicina dentara, iar 111 vor sustine specialitatea in farmacie.
 
Articol preluat de la Agerpres (sursa ziarul Adevarul)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rezidenţiatul se desfăşoară descentralizat în şase centre universitare Examenul de rezidenţiat se desfăşoară duminică descentralizat în centrele universitare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, la concurs fiind înscrişi 5.025 de absolvenţi ai universităţilor de medicină şi farmacie.
Rezidenţiatul se va desfăşura descentralizat Examenul de rezidenţiat, care se va desfăşura pe 20 noiembrie, va fi descentralizat, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii (MS) transmis, vineri, AGERPRES.
MS: 5.371 de absolvenţi, înscrişi la examenul de Rezidenţiat care va avea loc duminică Un număr de 5.371 absolvenţi ai universităţilor de medicină şi farmacie s-au înscris pentru examenul de Rezidenţiat din acest an, care va avea loc duminică, aceştia urmând să concureze pe 3.778 de locuri şi posturi.
Peste 5.000 de candidaţi la examenul de rezidenţiat Peste 5.000 de candidaţi susţin, duminică, examenul de rezidenţiat pentru care Ministerul Sănătăţii a scos la concurs, în acest an, 3.305 locuri.
Arad: Marea majoritatea a absolvenţilor Facultăţii de medicină a UVVG Arad au promovat rezidenţiatul Mai mult de 90% dintre absolvenţii din acest an ai Facultăţii de Medicină Generală, Farmacie şi Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest ‘Vasile Goldiş' Arad au promovat examenul de rezidenţiat.
MS despre rezidenţiat: Repartiţia candidaţilor se face cu respectarea OUG privind organizarea concursului Candidaţii care au obţinut punctajul minim de promovare la rezidenţiatul organizat în Bucureşti vor fi repartizaţi prin organizarea unui nou concurs, potrivit legislaţiei în vigoare, a informat joi Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat remis AGERPRES.