Cele mai citite
 


Bihor: Fonduri pentru reparaţii capitale şi aparatură la DSP
miercuri, 10 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Oradea, 10 nov /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică Bihor a primit de la Ministerul Sănătăţii 1,4 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii capitale la sediul instituţiei şi 300.000 de lei pentru aparatură medicală de laborator.
Potrivit unui comunicat transmis miercuri presei de DSP Bihor, firma care a câştigat licitaţia publică pentru realizarea lucrărilor de reparaţii a montat deja schelele şi copertinele de protecţie a trecătorilor.
Aparatura medicală necesară laboratoarelor proprii ale DSP Bihor - microbiologie, chimie sanitară şi igiena radiaţiilor - este în curs de achiziţie.
Directorul executiv al DSP Bihor, dr. Marius Pîrcioagă, a afirmat, în comunicatul transmis presei, că alocările financiare vor permite îmbunătăţirea infrastructurii de sănătate publică a judeţului prin investiţii în clădire şi aparatura medicală, după o perioadă de aproximativ 15 ani în care nu au fost făcute investiţii semnificative. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Bihor: Spitalul clinic CFR din Oradea, transferat la Ministerul Sănătăţii, va putea accesa fonduri europene Dr. Marius Chipurici, managerul Spitalului Clinic CFR Oradea, o unitate sanitară reprezentativă şi complexă a judeţului Bihor, a declarat marţi că trecerea din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii este o măsură bună, prin care s-ar putea sprijini spitalele CFR să acceseze...
Noul etaj al DSP Bihor, inaugurat luni în prezenţa ministrului Sănătăţii Noul etaj al clădirii în care funcţionează Direcţia de Sănătate Publică Bihor a fost inaugurat, luni, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Attila Cseke.
Bihor: Reabilitarea clădirilor de patrimoniu din Oradea, prioritară pentru Administraţia Imobiliară Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) va urmări cu prioritate în 2015 reabilitarea faţadelor clădirilor de patrimoniu din municipiu, patru palate importante pentru arhitectura oraşului fiind cuprinse în planul de activitate pe anul acesta.
Alba: Fonduri pentru achiziţionarea unui computer tomograf pentru Spitalul Municipal Sebeş Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, şi primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, au semnat miercuri un contract prin care se alocă peste 1,2 milioane de lei prin transfer de la Ministerul Sănătăţii către Municipiul Sebeş în vederea achiziţionării unui computer...
Bihor: Laboratorul de igiena radiaţiilor, reabilitat în întregime cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii Laboratorul de igiena radiaţiilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor a fost reabilitat şi modernizat, dar şi dotat cu aparatură nouă, printr-o finanţare în valoare de 100.000 de lei din bugetul Ministerului Sănătăţii.