Cele mai citite
 


UniCredit Ţiriac Bank lansează primul card de afinitate UNICEF din România
joi, 11 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
- UniCredit Ţiriac Bank S.A donează către UNICEF 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianţi şi va transfera către organizaţia internaţională 50% din taxa anuală a pachetului de produse UNICEF, informează banca.
Cardul de afinitate lansat împreună cu UNICEF este emis pe platformă MasterCard şi se adresează tuturor clienţilor care, prin utilizarea cardului la comercianţi, doresc să susţină iniţiativa UNICEF privind crearea de saloane mamă - copil în maternităţile din România. Prin dotarea şi mobilarea maternităţilor care vor fi susţinute şi prin instruirea personalului medical, acestea vor putea să intre în Iniţiativa Spital Prieten al Copilului şi să devină centre de promovare a alăptării.
'Mecanismul cardului este foarte simplu: UniCredit Ţiriac Bank donează din veniturile băncii suma ce reprezintă 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianţi, fără niciun cost suplimentar pentru posesori', spune Bogdan Spuza, Director Marketing şi Segmente UniCredit Ţiriac Bank. 'Posesorii cardurilor vor şti exact ce sumă a fost oferită prin donaţii în numele lor către UNICEF, pentru că vor primi informaţii actualizate lunar din partea băncii. În plus, am decis ca 50% din taxa anuala a pachetuluiUNICEF să fie, de asemenea, transferată către UNICEF', a adăugat acesta.
Cardul de afinitate UNICEF este disponibil în variantele de credit şi de debit. Ambele tipuri de produse oferă posesorilor posibilitatea să efectueze tranzacţii şi pe Internet şi să obţină informaţii despre sold direct de la bancomat. Cardurile sunt embosate, au încorporată tehnologia chip, pot fi utilizate atât naţional, cât şi internaţional. De asemenea, pot fi înrolate gratuit în sistemul 3D Secure, pentru a efectua tranzacţii în siguranţă pe Internet.
'Cardul de afinitate UNICEF arată cum se poate susţine continuu programul de transformare a maternităţilor din România, ajutând clienţii UniCredit Ţiriac Bank să doneze fără să facă niciun efort financiar suplimentar. Ei pot dona plătindu-şi, pur şi simplu, cumpărăturile proprii cu acest card, aşa cum ar face-o cu orice card obişnuit de debit sau de credit', spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager România şi Moldova, MasterCard Europe. 'Ne-am bucurat că şi acest produs, cu o misiune generoasă, care răspunde unor probleme sociale foarte acute, este realizat sub marca MasterCard şi că putem valorifica şi prin intermediul său experienţa vastă pe care am acumulat-o pe segmentul local de carduri affinity şi co-branded.'
Venitul minim necesar pentru obţinerea cardului de credit UNICEF este de 1.000 de RON. Limita de credit este de până la 30.000 de RON, dar nu mai mult decât echivalentul a trei salarii lunare nete. Perioada de graţie poate ajunge până la 56 de zile, iar suma minimă lunară de rambursat reprezintă doar 5% din suma utilizată.
Cardul de afinitate UNICEF este susţinut de Andreea Marin Bănică, în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF în România.
'Cardul UNICEF - UniCredit Ţiriac Bank reprezintă o premieră pentru piaţa din România şi pentru noi', a declarat Edmond McLoughney, reprezentant UNICEF România. 'Cu fondurile strânse, UNICEF România va contribui la extinderea reţelei de Spital Prieten al Copilului. Copiii născuţi în aceste maternităţi vor avea cel mai bun start în viaţă, ei vor fi mai sănătoşi, mai inteligenţi şi mai echilibraţi emoţional. Mamele vor fi mai fericite, iar sistemul de sănătate va cheltui mai puţin cu îngrijirea lor. Obiectivul UNICEF este ca, pe termen lung, toate maternităţile din România să adopte practici Prietene ale Copilului.'
UniCredit Tiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est şi unul dintre cele mai mari din Europa. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil 'one-stop-shop' de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 520.000 clienţi activi prin intermediul a 234 de sucursale. În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate şi servicii şi prin intermediul partenerilor.
UNICEF este prezent în România şi în alte 150 de ţări şi teritorii pentru a promova supravieţuirea şi dezvoltarea copiilor, din perioada copilăriei mici până la adolescenţă.
În România, UNICEF susţine drepturile copiilor prin programe de sănătate şi nutriţie, educaţie de calitate, precum şi prin protecţia copiilor împotriva violenţei, neglijenţei şi HIV/SIDA. UNICEF este susţinut financiar integral prin contribuţiile voluntare ale persoanelor fizice, corporaţiilor, fundaţiilor şi ale guvernelor.
În calitatea sa de companie de plată de top, MasterCard Worldwide se află în centrul comerţului. MasterCard are rol de francizor, procesator şi consilier în industria plăţilor şi susţine comerţul, oferind un liant economic important între instituţii financiare, autorităţi, companii, comercianţi şi posesori de carduri din întreaga lume. În 2009 consumatorii au generat, la nivel global, un volum brut al tranzacţiilor de 2,5 trilioane dolari, pe produsele emise sub mărcile companiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Maternitatea Spitalului Judeţean a primit clasificarea 'Spital Prieten al Copilului' Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Andrei'' a fost desemnată, cu sprijinul ArcelorMittal Galaţi şi UNICEF România, 'Spital Prieten al Copilului', în conformitate cu standardele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi UNICEF, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul de imagine al...
Telekom România, pachete de servicii integrate pentru sectorul medical Telekom Romania a lansat pachete de servicii integrate dedicate medicilor de familie şi farmaciştilor, care includ două tipuri de cititoare de carduri de sănătate omologate de Ministerul Sănătăţii şi CNAS, pe care compania le furnizează cu caracter gratuit noilor abonaţi din industria medicală şi farmaceutică...
PREMIERĂ la Institutul Clinic Fundeni: Prima bancă de celule stem hematopoietice într-un spital de stat - Sistemul de sănătate din România se aliniază la standardele internaționale în domeniul transplantului medular Joi, 3 mai în cadrul Institutul Clinic Fundeni – cea mai mare instituție medicală din țara noastră – va fi lansată prima bancă de celule stem hematopoietice înființată într-un spital de stat din România.
Steve Warner: Taxa clawback a avut o influenţă negativă asupra business-ului local - interviu Steve Warner, managing director Merk Sharp & Dohme (MSD) România şi preşedinte al Asociaţiei Companiilor Farmaceutice Americane din România, atrage atenţia că taxa clawback a avut o influenţă negativă "asupra business-ului local".
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Săptămâna mondială a alăptării se marchează în perioada 1-8 august În perioada 1-8 august în întreaga lume se sărbătoreşte începând din 1991 Săptămâna mondială a alăptării, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES de UNICEF.