Cele mai citite
 


Gigi Becali câştigă apelul împotriva deciziei prin care a fost obligat să plătească un aparat medical
joi, 11 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis, miercuri, apelul omului de afaceri George Becali la decizia Tribunalului Bucureşti care decisese ca Becali să plătească un aparat medical achiziţionat de către firma Willhelm Remco.
'Instanţa admite apelul lui Becali George, schimbă în tot sentinţa şi, în fond, admite lipsa calităţii procesuale pasive. Respinge acţiunea ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Obligă reclamanta la plata a 4814 lei cheltuieli de judecată', se arată în decizia CAB.

Hotărârea judecătorilor Curţii de Apel poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În noiembrie 2009, Tribunalul Bucureşti a decis ca finanţatorul să achite către Willhelm Remco suma de 629.499 lei, din care 549.217 lei reprezentând contravaloarea unui aparat medical şi 8.683 lei cheltuieli de judecată.

Gigi Becali nu a achitat nici de această dată banii, iar firma a depus două acţiuni de executare silită la Judecătoriile sectoarelor 1 şi 5.

Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 au admis, pe 19 mai, cererea firmei Willhelm Remco de executare silită a finanţatorului echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, pentru o datorie de 150.000 de euro.

Instanţa a blocat conturile bancare deţinute de Gigi Becali, până când acesta va achita datoria.

Firma Willhelm Remco l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru neplata unui aparat medical destinat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie', pe care finanţatorul stelist s-ar fi angajat să-l plătească unităţii medicale în cadrul unei acţiuni de sponsorizare. În martie 2008, Gigi Becali s-a întâlnit cu doctorul Gheorghe Burnei, şeful secţiei de ortopedie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie'.

În cadrul întrevederii, Gigi Becali a promis că va sponsoriza spitalul cu două aparate medicale tip 'Laser Holmium Power Suite 100 W', folosite în chirurgia pediatrică, însă acestea urmau să fie importate de două firme diferite.

Ulterior, Gigi Becali a achitat doar unul din aparate, nu şi pe cel importat de firma Willhelm Remco, afirmând că de fapt a promis spitalului un singur aparat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Gheorghe Burnei: Clinica de ortopedie pediatrică de la 'Marie Curie', în pericol de a fi închisă pe perioada verii Clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie Curie" ar putea fi închisă pe perioada verii, din cauza lipsei de personal, o parte dintre asistente şi infirmiere urmând să intre în concediu, a declarat şeful Clinicii, prof. dr. Gheorghe Burnei.
Gigi Becali va fi executat silit pentru o datorie de 150.000 euro Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 au admis, miercuri, cererea firmei Willhelm Remco de executare silită a finanţatorului echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, pentru o datorie de 150.000 de euro.
Iaşi: Reprezentanţii companiei 'Antibiotice' anunţă că îl vor da în judecată pe medicul Cîrstoveanu Compania Antibiotice SA intenţionează să-l dea în judecată pe medicul Cătălin Cîrstovanu, şeful Secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii M.S. Curie din Bucureşti, după declaraţiile acestuia referitoare la lipsa de efect a medicamentelor generice produse...
Principalele evenimente interne ale zilei de 16 august - Curtea de Apel Bucureşti a respins solicitarea procurorilor DNA de luare a măsurii controlului judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu, în dosarul în care aceasta a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie. Decizia este definitivă. CAB a menţinut decizia Tribunalului Bucureşti care a respins...
Medicul Şerban Brădişteanu, achitat definitiv în dosarul de corupţie Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită, în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.
DNA: Dănuţ Căpăţînă, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, trimis în judecată Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dănuţ Căpăţînă, la data faptelor manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru spălare de bani şi cinci infracţiuni de luare de mită.