Cele mai citite
 


Mehedinţi: Proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta
joi, 11 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi va promova în luna noiembrie un proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Marius Bălu.
Potrivit acestuia, modernizarea respectivei unităţi spitaliceşti este necesară 'întrucât în ultimii 20 de ani în secţii nu s-au efectuat reparaţii şi nici dotări corespunzătoare, motiv pentru care condiţiile de tratament ale bolnavilor sunt destul de precare'.

'Cu mari eforturi am reuşit, în perioada septembrie-noiembrie, după ce SJU a fost transferat în administrarea noastră, să alocăm de la bugetul CJ Mehedinţi circa 2,6 milioane lei. Aceşti bani au fost investiţi în lucrări de reabilitare a blocului operator şi a secţiei ATI, finalizate deja la începutul lunii noiembrie', a precizat Bălu.

Lucrările la proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate al programului de modernizare a SJU din Drobeta Turnu Severin, evaluate la 8 milioane euro, vor fi finanţate din surse europene nerambursabile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat de la buget suma de 200.000 lei, necesară pentru decontarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei ing.Marius Bălu.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare la SJU Drobeta Turnu Severin Execuţia lucrărilor de modernizare a blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a început, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: CJ a alocat 1,3 milioane de lei pentru investiţii la SJU Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat, joi, 1,3 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii spitaliceşti din Drobeta Turnu Severin, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Aladin Georgescu.
Mehedinţi: Consilierii judeţeni au aprobat transformarea spitalelor desfiinţate în secţii ale SJU Spitalele desfiinţate din oraşele Strehaia şi Vânju Mare vor deveni secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Drobeta Turnu Severin, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.