Cele mai citite
 


Adio, politia concediilor medicale!
joi, 11 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Politia concediilor medicale nu este legala! Cel putin asa au hotarât, ieri, deputatii
din Comisia de munca a Camerei Deputatilor.

Prezenta asiguratilor aflati in incapacitate temporara de munca la adresa de domiciliu sau la resedinta indicata se efectua de catre platitorii de indemnizatii, insotiti, daca era cazul, de un reprezentant al Politiei, tinandu-se cont de tratamentul individual de recuperare.
 
Articol preluat de la AGERPRES (sursa ziarul Click)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Doar un medic şi două asistente, la Serviciul de Expertiză Medicală, după descinderile DNA Serviciul de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila îşi desfăşoară activitatea, în momentul de faţă, doar cu un singur medic şi două asistente, după ce şefa instituţiei, Ana Boală, şi alţi doi medici ai aceleiaşi instituţii, Rodica Ţone şi Cristinel Andreicuţ, au fost reţinuţi...
Trei medici de la Serviciul de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila, reţinuţi Şefa Serviciului de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila, Ana Boală, şi alţi doi medici ai aceleiaşi instituţii au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, fiind urmăriţi penal pentru luare de mită, a anunţat miercuri DNA.
Peste 900 de copii şi tineri cu dizabilităţi, ajutaţi să aibă acces la educaţie, locuri de muncă şi recuperare Peste 900 de copii şi tineri cu dizabilităţi fizice, psihice şi sociale au fost ajutaţi să aibă acces la educaţie şi locuri de muncă, precum şi la servicii de recuperare printr-un proiect desfăşurat în perioada 2010 - 2013 de World Vision Romania, proiect care a ajuns la final.
Bihor: Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix rămâne fără angajaţi din cauza salariilor Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix duce lipsă de personal deşi în urma investiţiilor oferă, în prezent, condiţii foarte bune de muncă, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul spitalului, dr. Ramona Suciu.
Compartiment de recuperare a pacienţilor cu boli profesionale, înfiinţat în premieră la Târgu Mureş Şeful Clinicii de Medicina Muncii (CMM) din Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, dr. Horaţiu Moldovan, a declarat, joi, că a făcut demersuri pentru înfiinţarea unui compartiment specializat în recuperarea pacienţilor cu boli profesionale, după ce aceste servicii au dispărut din România de mai bine de...
Mureş: Sanatoriu de recuperare a muncitorilor cu boli profesionale, unic în România Şeful Clinicii de Medicină a Muncii din Târgu Mureş, conf. univ.dr. Szasz Lorand Csaba, a declarat, luni, că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru înfiinţarea centrului naţional pentru recuperarea bolnavilor care suferă în urma unor accidente de muncă sau boli profesionale, de la Gorneşti.