Cele mai citite
 


Etnobotanicele, în atenţia M.A.I
vineri, 12 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Traian Igaş
Încercăm să eliminăm din zona şcolilor acele magazine care vând asemenea produse. E o bătălie pe care noi o ducem cu aceşti comercianţi şi sper că vom câştiga această bătălie. Au fost foarte multe acţiuni de control şi foarte multe amenzi. Au fost materiale confiscate, au fost amenzi date în acest sens şi v-am spus că vrem să elimină fenomenul. S-au făcut paşii din punct de vedere legislativ, dar de fiecare dată apar elemente noi, produse noi, înmatriculate în coduri care nu sunt reglementate aşa cum sunt în lege.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Etnobotanicele, folosite de un student în sesiune Un tânăr a încercat să scape de stresul acumulat în prima sesiune de examene din viaţa lui folosind produse etnobotanice.
T. Ciuhodaru: Etnobotanicele - un fenomen în rândul tinerilor de la oraş, dar care începe să se răspândească şi la ţară Consumul de etnobotanice a devenit un adevărat fenomen în România, care începe să se răspândească tot mai mult şi în mediul rural, a declarat, miercuri, medicul Tudor Ciuhodaru.
Vrancea: Etnobotanicele continuă să facă victime Un tănăr de 21 de ani din comuna vrânceană Urecheşti a ajuns, luni seară, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani, după ce a consumat substanţe etnobotanice în combinaţie cu alcool.
Iaşi: Etnobotanicele, subiect de dezbatere pentru studenţi Sute de studenţi şi elevi au luat parte, joi, la conferinţa 'Etnobotanicele: Capcana vânzătorilor de vise', organizată la Univeristatea Petre Andrei din Iaşi, pentru a afla ce sunt etnobotanicele, care este efectul lor pe termen lung, motivaţiile care îi împing pe tineri să le consume şi cui pot cere...
Valeriu Tabără: Legislaţia privind etnobotanicele există, dar trebuie aplicată Bucureşti, 16 feb /Agerpres/ - Autorităţile vor intensifica verificările la magazinele care comercializează substanţe cu potenţial psihotrop, pe baza legislaţiei existente, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, după şedinţa de Guvern.
Dr. Lucian Vasiliu: Etnobotanicele au efecte mai grave decât cocaina sau heroina Consumul de substanţe etnobotanice are efecte mai grave decât consumul de heroină sau cocaină, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Lucian Vasiliu, de la Centrul de Detoxifiere al Spitalului de Psihiatrie 'Alexandru Obregia'.