Cele mai citite
 


Aproape 300 de apeluri la linia verde a Ministerului Sănătăţii
marţi, 26 mai 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 26 mai /Agerpres/ - Numărul apelurilor la linia gratuită a Ministerului Sănătăţii se menţine constant.

În perioada 28 aprilie - 11 mai, au fost înregistrate 276 apeluri şi e-mailuri la telverde "Ce te doare?", similar cu numărul de apeluri înregistrat luna trecută.

În ultimele două săptămâni, sesizările care vizează probleme de sănătate publică rămân în topul mesajelor primite la linia verde. Există, în continuare, reclamaţii faţă de comportamentul unor cadre medicale în cabinetele medicilor de familie.

Au fost înregistrate şi plângeri în ceea ce priveşte activitatea din unele centre de dializă, unde este sesizată lipsa filtrelor performante, reducerea numărului de ore şi subdializarea unor pacienţi mai vechi.

Petenţii au mai sunat la 0.800.800.885 pentru a reclama lipsa unor medicamente din farmacii, precum şi lipsa dotării cu aparatură medicală din unele spitale din ţară.

Mesajele ajunse la Ministerul Sănătăţii sunt rezolvate pe loc, atunci când este posibil, de reprezentanţi ai direcţiilor ministerului.AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani:Ministerul Sănătăţii alocă peste două milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a beneficiat de un sprijin financiar de peste două milioane de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru achiziţia de aparatură medicală, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul spitalului, Corneliu Mihai.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Măsuri ale Ministerului Sănătăţii în vederea facilitării eliberării documentelor pentru personalul medical Ministerul Sănătăţii a decis miercuri adoptarea unui set de măsuri în vederea "corectării" întârzierilor la eliberarea documentelor pentru personalul medical.
Dragoş Şerban: Pachetul legislativ al Ministerului Sănătăţii nu aduce nimic bun pentru pacientul român Pachetul legislativ al Ministerului Sănătăţii nu aduce nimic bun pentru pacienţi şi cadre medicale, nici mai mulţi bani în sistemul sanitar, este doar o listă de îngrădiri a accesului la serviciile medicale, fără garantarea calităţii actului medical, a declarat joi Dragoş Şerban, coordonatorul domeniului...
Raed Arafat: Ministerul Sănătăţii va asigura dotarea compartimentelor de primiri urgenţe ale spitalelor regionale de pediatrie Dotarea cu aparatură medicală modernă a compartimentelor de primiri urgenţe de la spitalele regionale de pediatrie, care au fost preluate recent de Ministerul Sănătăţii, va fi finanţată de la bugetul de stat, a anunţat miercuri, la Piteşti, ministrul Raed Arafat.
Ministerul Sănătăţii: De săptămâna viitoare va fi reluată imunizarea copiilor cu vaccinul hexavalent Imunizarea copiilor cu vaccinul hexavalent, în cadrul Programului Naţional de Imunizare, va fi reluată începând de săptămâna viitoare, în urma discuţiilor reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii cu distribuitorul.