Cele mai citite
 


Streching la birou - durerile de mijloc
luni, 12 noiembrie 2012   ::   2 Comentarii :: :: Video, Au, ma doare!, Corp sanatos, Reumatologie
 

 

 Durerile de mijloc apar in general la persoanele sedentare sau cele care au o munca inactiva, in fata calculatorului.
Musculatura sufera spasme si de aici se produc durerile de mijloc suparatoare.
 

In prima faza, durerea se localizeaza pe coloana, la mijloc, dar daca nu se trateaza, ea devine difuza si intreaga zona este afectata. Mai mult, pozitia improprie a statului pe scaun aduce dupa sine nu numai durerea de mijloc ci si de coloana, in zona lombara si cervicala.

Astfel, multe dintre durerile de mijloc sunt insotite inclusiv de o forma de spondiloza lombara sau cervicala, in functie de pozitia adoptata. Coloana vertebrala isi pierde elasticitatea si pot aparea multe alte afectiuni interne, care pot fi evitate usor prin cateva minute de miscare in fiecare zi.

 

Notare
Comentarii
de petre
fac acupuntura de 4 luni , dar ma mai doare in partea stinga cind ma aplec si ma ridic , as putea lua noax multumesc

de Dr. Neagoe
Nu va recomand chiar acest medicament. incercati cu alte analgezice usoare. Totusi trebuie vazut care este cauza acestor dureri, poate se face ceva in pivinta acestora.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Durerile de spate Durerile de spate pot fi determinate atât de afecţiuni ale coloanei vertebrale cât şi de afecţiuni ale altor aparate şi organe. Bolile care ar putea produce dureri de spate pot fi ale aparatului respirator (pneumonie, cancer pulmonar), ale aparatului cardiovascular (angina pectorală, infarctul...
Prima policlinică deschisă într-un mall din Bucureşti La Sun Plaza s-a deschis miercuri prima policlinică din Bucureşti localizată într-un mall - Regina Maria Sun Plaza.
Ce afectiuni ascund durerile de spate la varsta a treia Durerea de spate ramane cel mai frecvent simptom musculoscheletal in intreaga lume si la toate grupele de varsta. Se estimeaza ca durerea de spate este intalnita la peste 70 % din populatia de varsta a treia, 15-30% avand cel putin un episod pe an.
Braşov: Unui medic de la SCJU i se desface contractul de muncă în cazul bătrânei decedate Medicului Eva Ionel de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, care ar fi trebuit să fie de gardă când s-a petrecut tragedia de la sfârşitul săptămânii trecute, i se va desface contractul de muncă, potrivit deciziei luate joi de Comisia de Disciplină a spitalului, a declarat managerul ...
Coloana vertebrala - limba engleza Afla care este anatomia si functia corpilor vertebrali.
Patinaj artistic: Evgheni Pluşenko va fi operat la coloana vertebrală şi va rata Mondialele din acest an Cunoscutul patinator rus Evgheni Pluşenko urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală care îl va face să rateze participarea la Campionatele Mondiale din Canada, informează Associated Press.