Cele mai citite
 


Ziua mondială a diabetului
duminică, 14 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 14 nov /Agerpres/ - Ziua mondială a diabetului este marcată în fiecare an pe 14 noiembrie.
Anul acesta, cu prilejul acestei zile vor fi iluminate 1.100 clădiri din lume în culoarea albastru. În România va fi iluminat Ateneul.
Bucureştenii sunt aşteptaţi duminică începând cu ora 18.00 pe esplanada din faţa Ateneului, unde se vor bucura de un show multimedia pe clădirea Ateneului. De asemenea, vor fi înălţate spre cer lampioane colorate.
Într-un cort special amenajat Centrul Medical Unirea va face teste gratuite de glicemie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Teste gratuite de glicemie la Iulius Mall, în campania care marchează Ziua Mondială a Diabetului Clujenii îşi pot măsura, miercuri, gratuit, glicemia la Centrul Comercial Iulius Mall, începând cu orele 14,00, în cadrul unei campanii medicale care marchează Ziua Mondială a Diabetului.
Ziua Mondială a Osteoporozei, la Bucureşti Asociaţia pentru Prevenirea Osteoporozei din România (ASPOR) şi compania de comunicare medicală Houston NPA organizează, în intervalul 19 - 21 octombrie, în Bucureşti, Ziua Mondială a Osteoporozei 2012.
ZIUA MONDIALĂ A OSTEOPOROZEI 2012 sărbătorită în România 19-20-21 octombrie 2012 Motto: Oprește-te la una, fă din prima ta fractură: ultima! Asociaţia pentru Prevenirea Osteoporozei din România (ASPOR) și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează între 19-20-21 octombrie în București Ziua Mondială a Osteoporozei 2012.
Cluj: Teste gratuite de sănătate pulmonară Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ''Leon Daniello'' oferă clujenilor începând de miercuri - Ziua Mondială a BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică), timp de o săptămână, teste gratuite pentru constatarea stării de sănătate pulmonară.
Ziua Mondială a Vederii în România - în cea de a doua zi de joi a lunii octombrie Senatul a adoptat, miercuri, propunerea legislativă prin care se instituie Ziua Mondială a Vederii în România în cea de a doua zi de joi a lunii octombrie.
Ziua Mondială a Diabetului, marcată prin acţiuni de testare gratuită a glicemiei (grupaj) Ziua Mondială a Diabetului a fost marcată luni, în ţară, prin acţiuni de testare gratuită a glicemiei, a greutăţii şi tensiunii arteriale.