Cele mai citite
 


Germania: Un doctor evreu a refuzat să opereze un pacient cu un tatuaj nazist
duminică, 14 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un doctor evreu din oraşul Paderborn din landul german Renania de Nord-Westfalia ar fi ieşit dintr-o operaţie după ce a descoperit un tatuaj nazist pe braţul unui pacient.
Bărbatul de 36 de ani care trebuia să fie operat avea un tatuaj cu vulturul imperial (Reichsadler) şi cu o svastică, relatează vineri cotidianul Bild, citat de site-ul thelocal.de. Doctorul, în vârstă de 46 de ani, a spus că propria conştiinţă nu l-a lăsat să continue operaţia, scrie publicaţia germană.

'Nu-l voi opera pe soţul dvs. Sunt evreu', i-ar fi spus doctorul nevestei pacientului. Potrivit Bild, chirurgul şi-a chemat apoi un coleg pentru a termina operaţia.

De la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, afişarea publică de simboluri ale Partidului Nazist, precum svastica, au fost interzise în Germania, putând atrage pedepse de până la trei ani de închisoare. Vulturul, care era un simbol naţional german cu mult înaintea de cel de-al Treilea Reich, este numit în prezent Bundesadler.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cerneala pentru tatuaje poate provoca alergii şi chiar cancer Nimeni nu ar răspunde afirmativ la invitaţia de a i se injecta sub piele câteva grame de substanţe utilizate la polizarea caroseriei autoturimului sau funingine produsă prin arderea ţiţeiului brut şi, cu toate acestea, foartă multă lume îşi face tatuaje fără să ştie că manopera constă tocmai în injectarea...
Tatuaj electronic pentru supravegherea stării de sănătate, pregătit de o firmă americană O firmă americană lucrează în prezent la realizarea unui tatuaj temporar conectat, apt să măsoare indici de sănătate şi să trimită datele unor medici, informează sante.lefigaro.fr.
Justiţia australiană interzice unei mame să alapteze după ce şi-a făcut un tatuaj Un judecător australian i-a interzis unei femei care şi-a făcut în urmă cu patru săptămâni un tatuaj să-şi alăpteze copilul de 11 luni, considerând că bebeluşul este expus unor riscuri inacceptabile, relatează joi mass-media locale citate de EFE.
Tatuarea ochiului, tendinţă care îi îngrijorează pe medici Cabinetele de tatuaj din Statele Unite primesc în prezent cereri tot mai ciudate. Printre ele, tatuarea ochiului, mai precis a scleroticii, modă bizară şi periculoasă inspirată din aspectul unui infractor american, mai degrabă înspăimântător, relatează 7sur7.be.
Laserul te scapa de tatuajele pe care nu le mai vrei Tatuajele, candva simbol al adolescentului rebel, au devenit acum „accesorii” des intalnite. Cu toate acestea, odata cu inaintarea in varsta, un tatuaj realizat intr-un moment al vietii se poate transforma intr-un regret sau, mai mult decat atat, prezenta acestuia intr-un loc vizibil poate...
Diana Bart si Ana Morodan spun adio vechilor tatuaje Plaja, marea, piscina, toate s-au transformat intr-un podium pentru etalarea trupurilor sculptate si mai nou tatuate. O adevarata moda s-a impamantenit in ultimii ani, in ciuda statisticilor care confirma ca aproximativ 50% din persoanele care isi fac un tatuaj regreta decizia...