Cele mai citite
 


Satu Mare: Încep lucrările la noua Unitate de Primire Urgenţe
duminică, 14 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările pentru construirea noii Unităţi de Primire Urgenţe (UPU), în prelungirea Spitalului Judeţean Satu Mare, vor începe peste câteva zile, organizarea de şantier fiind în desfăşurare.
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat vineri, pentru Agerpres, că s-a început organizarea de şantier pentru noua construcţie în care va funcţiona UPU, unitatea urmând şi să fie dotată cu aparatură modernă. Csehi a precizat că după finalizarea lucrărilor la UPU vor exista toate circuitele şi specializările cerute în situaţii de urgenţă. Ambulanţele vor avea acces în interiorul unităţii, astfel că transportul pacienţilor va fi mult mai operativ.

Contractul 'Reabilitare şi Extindere Spital Judeţean de Urgenţă Satu Mare' are o valoare de 4 milioane lei fără TVA, banii provenind de la Ministerul Sănătăţii şi din bugetul judeţului Satu Mare. Lucrările vor consta în reparaţii la întreg spitalul şi extinderea Unităţii de Primire a Urgenţelor.

Durata contractului de lucrări de execuţie, inclusiv proiectare pentru realizarea obiectivului de investiţie este de şase luni, din care o lună pentru serviciile de proiectare şi cinci luni pentru lucrările de execuţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Spitalul Judeţean va avea Unitate de Primire Urgenţe modernă, la nivel european - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a vizitat joi şantierul de la Spitalul Judeţean, afirmând să Satu Mare va avea o Unitate de Primire Urgenţe modernă, la nivel european.
Satu Mare: Bani pentru finalizarea Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Ministerul Sănătăţii a alocat încă 1,5 milioane lei pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Satu Mare: A fost deschisă noua Unitate de Primiri Urgenţe Noua Unitate de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a devenit operaţională începând de marţi, medicii efectuând primele consultaţii aici.
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Arad: A fost semnat contractul de extindere, reabilitare şi modernizare a UPU din cadrul spitalului judeţean Lucrările de extindere, reabilitare şi modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad vor începe în primăvara acestui an, valoarea totală a proiectului ridicându-se la peste de 2.700.000 de lei.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...