Cele mai citite
 


A V-a ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale
duminică, 14 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru mari centre universitare - Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Bucureşti vor găzdui în perioada noiembrie-decembrie cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice.
Manifestarea este cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, primul de acest gen din Europa Centrală şi de Est şi primul care a fost realizat în România.

Evenimentul este organizat de dr. Grzegorz Chodkowski (MedPharmCareers.com), în colaborare cu Houston NPA, partenerul oficial pentru România.

Programul evenimentelor este următorul: între 13 - 14 noiembrie la Cluj - Napoca la Hotel City Plaza (Str. Sindicatelor Nr. 9-11), între 20-21 noiembrie la Timişoara la Hotel Continental (Blvd. Revolutiei, Nr. 5), între 27 şi 28 noiembrie la Iaşi, Hotel Traian (Piata Unirii, Nr. 1) şi la Bucureşti între 4-5 decembrie, la Rin Grand Hotel (Str. Vitan-Barzesti, Nr. 7D).

La această ediţie vor fi prezente cu oferte de muncă în afara României peste 20 dintre cele mai cunoscute agenţii de recrutare de nivel european, precum şi angajatori de top.

Târgul se adresează în special medicilor specialişti şi cu experienţă, dar şi medicilor tineri, de toate specialităţile, rezidenţilor, asistentelor medicale, dentiştilor, farmaciştilor.

În principiu, tuturor celor care doresc să discute concret asupra şanselor lor de angajare pe piaţa de muncă europeană în vederea luării unei decizii de a profesa în afara ţării, fie acum sau fie pe viitor.

Detalii despre evenimente, expozanţi şi program se pot găsi accesând site-ul http://www.medpharmcareers.com.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice începe sâmbătă la Bucureşti Cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Bucureşti.
Peste 2.000 de cadre medicale au trecut pragul Târgului Internaţional de Cariere Medicale Peste 2.000 de medici tineri şi medici cu experienţă, farmacişti, asistenţi medicali, dentişti, studenţi la medicină sau proaspeţi absolvenţi au vizitat sâmbătă şi duminică Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice - se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Peste 4.000 de locuri de muncă pentru medicii români în străinătate Locuri de muncă permanente, dar şi temporare, salarii de la 3.000 de euro în sus sau chiar de 2.000 de lire sterline pe săptămână, oportunităţi de dezvoltare profesională excelente, cursuri de limbă străină pentru familie, asistenţă în procesul de relocare sunt doar câteva dintre avantajele oferite de...
Portal de recrutare online în domeniul medical Un portal online de recrutare în domeniul medical - MedPharmJobs.com - va fi lansat în cadrul celei de a VI-a ediţii desfăşurate în România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice.
Peste 3.000 de joburi în străinătate, la Târgul de Cariere Medicale Peste 3.000 de posturi în străinătate este oferta pentru medicii români a celei de-a VII-a ediţii a Târgului Internaţional de Cariere Medicale, ce se va desfăşura la Bucureşti, în zilele de 20 şi 21 martie.