Cele mai citite
 


Un nou produs pentru tratarea unghiilor deteriorate
marţi, 26 mai 2009   ::   0 Comentarii :: :: Sanatate si frumusete
 

Bucureşti, 26 mai /Agerpres/ - Un nou produs cu filmogel, folosind o tehnologie brevetată pentru tratarea unghiilor deteriorate, a ajuns pe piaşa din România, acesta fiind singurul produs bazat pe recomandare medicală pentru această afecţiune.

Dezvoltată în colaborare cu profesionişti din domeniul sănătăţii, tehnologia Filmogel de la Urgo este prezentă acum şi pe piaţa din România, prin intermediul a trei soluţii inovatoare, practice şi eficiente pentru probleme precum afte, crăpături şi unghii deteriorate. Aceste produse sunt fie primele, fie singurele tratamente cu adevărat eficiente împotriva acestor probleme.

Un adult din zece are o problemă cu unghiile deteriorate, generate de cauze comune cum ar fi impactul detergenţilor, bacteriile care se formează în locuri calde şi umede ca băi, vestiare, piscine sau încălţăminte. Totuşi, prea puţine persoane fac ceva în acest sens, sperând că problemele vor dispărea spontan, însă ceea ce începe ca o problemă estetică se poate dezvolta într-o afecţiune gravă şi dureroasă.

Produsul inovator cu filmogel "Urgo - Unghii deteriorate" conţine un polimer natural care permite pătrunderea sa chiar în structura de cheratină a unghiei, uscându-se după doar câteva secunde de la aplicare. Acesta acoperă unghia cu un film protector complet invizibil, care nu este un lac, ci o peliculă solubilă în apă, pentru a cărei înlăturare nu este necesară exfolierea sau îndepărtarea cu un solvent chimic, acestea fiind acţiuni care dăunează structurii unghiei.

Produsul pentru crăpături şi cel pentru afte combină polimeri semi-sintetici, acizi organici şi alţi agenţi clinici într-o peliculă fizică foarte durabilă, de înaltă tehnologie, destinată tratării leziunilor, care aderă la zona afectată şi o protejează pe tot parcursul procesului de vindecare.

Aceste produse oferă protecţie leziunii, calmare imediată şi cu efect îndelungat împotriva durerii, precum şi o vindecare mai rapidă, datorită compoziţiei complexe şi avansate din punct de vedere tehnic. Produsul pentru afte asigură un efect protector eficient timp de până la 4 ore, chiar şi în timpul meselor, în timp ce produsul pentru crăpături contribuie la închiderea crăpăturii imediat, prevenind redeschiderea acesteia.

"Produsele noastre cu Filmogel folosesc o tehnologie avansată, combinând diferiţi polimeri (hidroxipropilceluloză, nitroceluloză, hidroxipropil chitosan), amestecuri complexe de acizi organici, uleiuri şi vitamine, pentru a genera cel mai bun rezultat clinic'', a declarat Anne Durocher, manager Urgo pentru România.

''Această nouă lansare propune produse inovatoare şi foarte eficiente, care apropie ştiinţa de consumatori şi care pun la dispoziţia publicului produse de sănătate de înaltă tehnologie", a adăugat Anne Durocher.

Produsele pe bază de Filmogel nu sunt medicamente, ci dispozitive medicale, pentru care nu este necesară o prescripţie medicală. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noua tehnologie cu laser Quicklase ajută la tratarea problemele stomatologice cu precizie și fără durere! Tratarea problemelor stomatologice se poate realiza acum mult mai simplu. Tehnologia ultramodernă cu laser permite efectuarea rapidă a procedurilor stomatologice, asigurând rezultate precise, o perioadă de vindecare considerabil redusă și diminuarea sau chiar lipsa discomfortului postoperator...
Thalassoterapia - vindecare prin apa de mare Ce este Thalassoterapia? Inventat in 1865 de doctoral la Bonnardiere Arcachon, termenul “thalassoterapie” desemneaza utilizarea combinata si sub supraveghere medicala a beneficiilor mediului marin: climat marin, apa de mare, noroi, alge, nispi, valuri. Acest termen provine din doua cuvinte grecesti...
Trusted Brands 2013 - Mărcile în care au încredere românii Categoriile de Vitamine Eurovita şi furnizorii servicii internet RCS&RDS, se află în topul preferinţelor consumatorilor din România, cu o creştere de 9% faţă de 2012, în clasamentul "Trusted Brands 2013 - Marcile în care au încredere românii", potrivit unui studiu realizat de revista Reader's Digest...
BOLILE TRANSMISE PRIN APA DE BAZIN - O PROBLEMA DE SANATATE PUBLICA Apa din piscină şi stranduri poate să fie o sursă de microorganisme infecţioase (bacterii, virusuri, paraziţi şi ciuperci) care pătrund în organismul uman şi generează o multitudine de infecţii localizate preponderent la nivelul pielii, ochi, urechi, zona genitală şi tub digestiv.
Adio pete pigmentare si piele uscata dupa vacanta! Spune DA tratamentelor laser si solutiilor de redensificare intensa a pielii cu acid hialuronic! An de an asteptam cu nerabdare razele soarelui, vacanta si clipele petrecute pe plaja, pentru a ne bucura la final de un bronz auriu, o piela creola cu aspect seducator. In ciuda beneficiilor vitale ale soarelui care ne aduce pe langa bronzul mult dorit si sanatatea oaselor, prin sinteza in piele...
Noutăţi din cercetare, tehnologie, design şi legislaţie în domeniul medicamentului - dezbătute la Congresul de Farmacie Noutăţi în cercetarea şi utilizarea plantelor medicinale, în tehnologia şi designul medicamentului, dar şi aspecte legislative în domeniul farmaceutic şi de tehnologia informaţiei sunt câteva dintre temele care vor fi dezbătute, de joi până sâmbătă, la Bucureşti, la Congresul Naţional de Farmacie.