Cele mai citite
 


Tulcea: Bărbat transportat la spital după ce a căzut din barcă în Dunăre
duminică, 14 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat sâmbătă dimineaţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea, după ce a ajuns în Dunăre, căzând dintr-o barcă în Portul Tulcea.
Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES că bărbatul se afla în şoc hipotermic în momentul în care medicii au ajuns pentru a-i acorda primele îngrijiri.
'Bărbatului i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, iar starea sa este stabilă în momentul de faţă', a menţionat directorul Vâlcu.
Se pare că bucureşteanul a căzut în Dunăre atunci când s-a urcat în barcă şi a făcut o mişcare bruscă, neluând astfel în seamă recomandările conducătorului ambarcaţiunii. AGERPRES /
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Tulcea: Ambulanţele, însoţite în misiuni de echipaje pregătite pentru situaţii de urgenţă Toate ambulanţele care pleacă în misiuni în judeţ sunt însoţite de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, pentru ca intervenţiile medicilor să poată fi făcute în timp util.
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
Tulcea: Ambulanţa transportă zilnic până la zece copii la spitalul din Constanţa Ambulanţele tulcene transportă chiar şi zece copii pe zi la Constanţa, după ce activitatea secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) a fost suspendată temporar în urmă cu o lună, autorităţile medicale sperând ca anul acesta spitalul să ajungă de categoria a II-a.
Tulcea: Două femei au născut în şalupele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Două femei din localităţi diferite din Delta Dunării au născut în şalupele Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), această situaţie nefiind considerată de medicii SJA deosebită.