Cele mai citite
 


Timiş: Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara
miercuri, 17 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de angajaţi au ieşit, marţi dimineaţa, în curtea Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, în semn de protest pentru faptul că nu şi-au primit salariile de mai multe luni.
Surse din secretariatul BNS Timiş, la care sunt afiliaţi angajaţii spitalului, au afirmat, pentru AGERPRES, că protestul este spontan şi că oamenii nu vor relua lucrul până când nu vor primi promisiuni ferme de rezolvare a situaţiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: UPDATE Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara Timişoara, 16 nov /Agerpres/ - Un număr de patruzeci de angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara au iniţiat un protest spontan, marţi dimineaţa, fiind nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile la timp.
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase solicită bani de la primărie pentru echipamente şi materiale sanitare Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a solicitat ajutorul primăriei, întrucât a rămas fără bani de întreţinere, echipamente şi materiale sanitare, fondurile alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) acoperind doar salariile până la sfârşitul anului.
Timiş: Manifestaţie la Spitalul Judeţean în sprijinul bolnavilor cu boală diareică acută Mai mulţi timişoreni vor organiza, miercuri, un protest în tăcere în faţa Spitalului Judeţean Timişoara pentru a atrage atenţia asupra cazurilor în care bolnavii au fost externaţi sau transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' cu boala diareică acută (BDA) cauzată de o bacterie.
Timiş: Protest al angajaţilor de la Clinica Dermato împotriva deciziei Primăriei de a muta sediul Câteva zeci de angajaţi ai Clinicii de Dermatologie din Timişoara au protestat spontan, miercuri, în curtea instituţiei, împotriva deciziei municipalităţii de a muta unitatea din centrul oraşului într-un spaţiu din Complexul studenţesc.
Timiş: Nou protest al şefilor de la Dermatologie, înainte de votarea mutării clinicii din centrul Timişoarei Medicii de la Clinica de Dermatologie din Timişoara au protestat, luni, din nou, în curtea interioară a instituţiei medicale, faţă de decizia primăriei de a muta unitatea din centrul oraşului într-o clădire din Complexul Studenţesc.