Cele mai citite
 


Senzori de fum pentru zece secţii ale spitalului din Târgu Mureş
miercuri, 17 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a alocat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş suma de 434.000 lei pentru dotarea a zece secţii cu senzori de fum, pentru a fi prevenite evenimente de genul celor petrecute la Maternitatea Giuleşti, a declarat, marţi, managerul SCJU Târgu Mureş, dr. Florin Gomotârceanu.
'Având în vedere evenimentele nefericite care s-au petrecut în Bucureşti, Ministerul Sănătăţii a alocat peste 4 miliarde de lei (vechi - n.r.) pentru dotarea spitalului cu senzori de fum, iar Secţia de neonatologie va fi una dintre secţiile care va beneficia în acest an de acest sistem de senzori de fum. Din suma alocată de Ministerul Sănătăţii nu putem acoperi tot spitalul, pentru că suprafaţa întregului spital este foarte mare', a spus dr. Florin Gomotârceanu.

Potrivit acestuia, suma de 434.000 lei a fost alocată, licitaţia a fost deja organizată şi urmează să se treacă la amplasarea senzorilor şi a unei centrale de monitorizare a acestora.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Conducerea SCJU Târgu Mureş: Aşteptăm ancheta DNA în cazul achiziţiei de dezinfectanţi Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat marţi, după anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru analizarea unor eventuale fapte de natură penală în privinţa unor constatări ale Corpului de control...
Mureş: Secţia de Neonatologie a SCJU, dotată cu noi echipamente de salvare a vieţii copiilor născuţi prematur Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, luni, că a achiziţionat o serie de noi echipamente pentru Secţia Clinică de Neonatologie, necesare salvării a vieţii copiilor născuţi prematur.
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de o donaţie de 1 milion de lei pentru achiziţionarea de paturi speciale pentru ATI Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, marţi, că a beneficiat de o sponsorizare în valoare de 1.000.000 lei pentru achiziţionarea unor paturi pentru ATI cu dotarea specială necesară pentru desfăşurarea activităţii de anestezie şi terapie intensivă.
Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş, cel mai aproape de statutul de spital regional Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că SCJU este cel mai aproape de statutul de spital regional dintre toate unităţile de profil din ţară, urmând să fie înfiinţate doar două secţii care lipsesc în prezent.
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a beneficiat de investiţii în valoare de peste 11 milioane de lei în acest an, marţi fiind inaugurate cinci blocuri operatorii la clinicile Chirurgie I, Chirurgie II, Ortopedie, Chirurgie Plastică şi Ginecologie, după reabilitare.
Mureş: Peste 24,7 milioane de lei, investiţi în 2015 la SCJU pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă Peste 24,7 milioane de lei au fost investiţi în 2015 pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă şi pentru modernizări, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac.