Cele mai citite
 


Suceava: Aproximativ 10.000 de persoane cu risc, vaccinate gratuit
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 16 nov /Agerpres/ - Aproximativ zece mii de suceveni au fost vaccinaţi gratuit împotriva gripei.
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, marţi, că, în ultimele două săptămâni, aproximativ zece mii de suceveni cu risc ridicat de îmbolnăvire au fost vaccinaţi gratuit împotriva gripei, cele mai multe persoane imunizate, respectiv 4.399, fiind cu vârsta peste 65 de ani.
Totodată, s-au mai vaccinat 3.304 de bolnavi cronic, 1.895 de cadre medicale, 365 de persoane din instituţii de ocrotire socială şi 23 de gravide.
Într-o primă tranşă, judeţul Suceava a primit de la Bucureşti 69.500 de doze de vaccin antigripal, cantitate suficientă, potrivit DSP Suceava, pentru demararea imunizărilor împotriva gripei. AGERPRES/
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: O mie de doze de vaccin antigripal pentru vaccinarea personalului medico-sanitar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi, în cursul săptămânii viitoare, o a doua tranşă de doze de vaccin antigripal, acestea urmând să fie distribuite exclusiv pentru imunizarea personalului medico-sanitar din judeţ, a declarat presei, marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, medicul...
Suceava: Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului încă o mie de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a primit de la Ministerul Sănătăţii încă o tranşă de o mie de doze de vaccin antigripal ce urmează a fi repartizată în teritoriu, a declarat presei, marţi, directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Suceava: 5.500 de doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat distribuirea în teritoriu a celor 5.500 de doze de vaccin antigripal pentru imunizarea persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire, a declarat presei, marţi, directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.
Suceava: O nouă tranşă de vaccin antigripal a ajuns în depozitul DSP O nouă tranşă de 3.360 de doze de vaccin antigripal a ajuns în depozitul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, urmând a fi distribuită pentru imunizarea personalului medico-sanitar şi beneficiarilor unităţilor de asistenţă socială, a declarat presei, joi, adjunctul instituţiei, Cătălina Zorescu.
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...
Dozele de vaccin distribuite de DSP Suceava sunt produse în Olanda şi nu au dat reacţii adverse Dozele de vaccin antigripal distribuite în judeţ, prin Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava, sunt produse de o firmă olandeză şi autorizate de Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu.