Cele mai citite
 


Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a primit o parte din bani de la CJAS
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timişoara, 16 nov /Agerpres/ - Protestul de marţi dimineaţa al angajaţilor de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a încetat, după ce aceştia au aflat că banii le vor intra pe card, marţi, deoarece Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a virat banii.
'CJAS Timiş a virat luni sumele necesare plăţii salariilor tuturor angajaţilor spitalelor din judeţ, inclusiv Spitalului 'Victor Babeş'. Media cheltuielilor salariale lunare pentru toate spitalele din Timiş este de 17.634.000 lei, CJAS Timiş virând în cursul zilei de luni, 8.376.000 lei, reprezentând diferenţa necesarului pentru achitarea salariilor angajaţilor spitalelor. Spitalul 'Victor Babeş' mai avea în cont, la data de 15 noiembrie, suma de 347.000 lei, la care s-a adăugat suma de 735.000 de lei, virată luni, necesarul său pentru salarii fiind de 1.000.000 lei', a declarat Mariana Mocioalcă, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
Oficialii CJAS consideră, astfel, că gestionarea fondurilor este strict responsabilitatea managerilor şi fac un apel către toţi directorii de unităţi sanitare cu paturi din judeţ, ca primordiale la plată să fie salariile angajaţilor spitalelor. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase solicită bani de la primărie pentru echipamente şi materiale sanitare Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a solicitat ajutorul primăriei, întrucât a rămas fără bani de întreţinere, echipamente şi materiale sanitare, fondurile alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) acoperind doar salariile până la sfârşitul anului.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...
Timiş: Casa de Sănătate lărgeşte măsurile antifraudă implementate în spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis lărgirea măsurilor antifraudă implementate în cursul lunii iulie la nivelul spitalelor din aria de competenţă, ca urmare a numărului mare de sesizări venite din partea asiguraţilor şi a controalelor efectuate la furnizorii de servicii medicale...