Cele mai citite
 


Peste 340 de fetuşi decoperiţi într-un templu din Thailanda
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bangkok, 16 nov /Agerpres/ - Peste 340 de fetuşi umani, care ar putea proveni de la diferite clinici de avort ilegale din Thailanda, au fost descoperiţi într-un templu budist din centrul Bangkokului, a anunţat marţi un responsabil al poliţiei thailandeze, citat de AFP.
În total, 348 de fetuşi, ambalaţi în saci de plastic şi hârtie de ziar, au fost găsiţi în morga templului, care păstrează cadavrele înainte de incinerare.

'Credem că provin de la clinicile de avort ilegale şi vom ancheta' acest caz, a indicat un colonel de poliţie, explicând că, în prezent, este interogat şeful pompelor funebre din interiorul templului.

Un angajat al fundaţiei Poh Teck Tung, o organizaţie de caritate care oferă ajutoare de urgenţă şi se ocupă de recuperarea cadavrelor, a indicat că numărul fetuşilor ar putea ajunge la 500.

Avortul este ilegal în Thailanda, cu excepţia cazurilor în care naşterea ar pune în pericol viaţa mamei sau când sarcina este rezultat al unui viol.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 340 de fetuşi decoperiţi într-un templu din Thailanda Bangkok, 16 nov /Agerpres/ - Peste 340 de fetuşi umani, care ar putea proveni de la diferite clinici de avort ilegale din Thailanda, au fost descoperiţi într-un templu budist din centrul Bangkokului, a anunţat marţi un responsabil al poliţiei thailandeze, citat de AFP.
Episcopii spanioli ar accepta o pilulă contraceptivă care să evite sarcina în urma unui viol Secretarul general al Conferinţei Episcopale Spaniole /CEE/, Juan Antonio Martínez Camino, consideră legitimă folosirea unei pilule care să evite concepţia în cazurile de viol, însă doar dacă aceasta nu provoacă un "efect de avort". Potrivit EFE, acesta a precizat că, în prezent, CEE nu ştie de existenţa...
Vaslui:Tânără cercetată penal după ce şi-a provocat singură un avort Vaslui, 24 sep /Agerpres/ - Poliţia Muncipiului Bârlad a întocmit vineri dosar penal pe numele unei tinere în vârstă de 22 de ani din oraşul Bârlad după ce aceasta şi-a provocat ilegal un avort.
20 de ani de închisoare în cazul fetuşilor descoperiţi într-un templu din Bangkok Un salariat al templului din Bangkok în care s-au găsit în luna noiembrie 2 002 fetuşi, proveniţi de la avorturi ilegale, a fost condamnat joi la 20 de ani de închisoare, au anunţat surse judiciare, citate de AFP.
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
SUA: Vot simbolic asupra unei legi care interzice avortul după a 20-a săptămână de sarcină Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat marţi, într-un vot simbolic, o lege care limitează dreptul la avort la primele 20 de săptămâni de sarcină, unul din cele mai stricte texte antiavort din ultimele decenii, transmite AFP.