Cele mai citite
 


Axa reduce costurile cu 2 miliarde de dolari pentru a se extinde pe pieţele emergente
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paris, 16 nov /Agerpres/ - Axa SA vrea ca până în 2015 să-şi reducă costurile cu cel puţin 1,5 miliarde de euro (două miliarde de dolari) la divizia de asigurări de proprietate şi de accident şi pe segmentul asigurărilor de viaţă deoarece asiguratorul francez se extinde pe pieţele emergente, transmite Bloomberg.
'În lumea de după criză, noi revizuim balanţa dintre creştere şi eficienţă şi modul în care gestionăm capitalul', a explicat directorul general al companiei, Henri de Castries. El a explicat că Axa intenţionează să investească pe pieţele emergente şi în afaceri legate de asigurări de sănătate.
Axa, al doilea asigurator din Europa, va prezenta un 'plan de angajare' îm prima jumătate a lui 2011, a afirmat Henri de Castries. Marţi acţiunile Axa au scăzut cu 0,9%, la 13,42 euro, la bursa de la Paris, evaluând compania la 30,7 miliarde de euro.
Vânzările grupului francez Axa SA au crescut în trimestrul trei din 2010 cu 4,4%, peste estimările analiştilor, datorită rezultatelor foarte bune obţinute de divizia de asigurări de proprietate şi de accident.
În perioada iulie-septembrie 2010, vânzările au urcat la 20,5 miliarde de euro (28 miliarde de dolari), faţă de 19,7 miliarde de euro în perioada similară din 2009. Analiştii estimau vânzări de 20,3 miliarde de euro.
În România, grupul francez Axa este prezent prin Omniasig Life, companie pe care a preluat-o în decembrie 2009 de la Vienna Insurance Group (VIG). AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Axa reduce costurile cu 2 miliarde de dolari pentru a se extinde pe pieţele emergente Paris, 16 nov /Agerpres/ - Axa SA vrea ca până în 2015 să-şi reducă costurile cu cel puţin 1,5 miliarde de euro (două miliarde de dolari) la divizia de asigurări de proprietate şi de accident şi pe segmentul asigurărilor de viaţă deoarece asiguratorul francez se extinde pe pieţele emergente, transmite...
Signal Iduna lansează în România două asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea medicală a clientului Grupul Signal Iduna, unul dintre cele mai importante conglomerate financiare din Europa, a anunţat, marţi, lansarea pe piaţa din România a două pachete de asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea stării de sănătate a clientului la încheierea contractului.
Ciurchea(CNAS): România, prin introducerea medicamentelor de ultimă generaţie, le are pe absolut toate pe piaţă Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat vineri, la Târgu Mureş, la Conferinţa Naţională de Farmacoeconomie şi Management Sanitar (CNFMS), că prin introducerea a 50 de noi medicamente de ultimă generaţie, România se poate lăuda că are absolut toate me...
Vasile Cepoi: Reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate este soluţia pentru creşterea eficienţei lui (interviu) Ministrul Sănătăţii, conf. dr. Vasile Cepoi, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că desfiinţarea sistemului de asigurări nu este o soluţie, ci reorganizarea acestuia, care ar putea creşte eficienţa lui.
Axa Life Insurance intenţionează să intre în top 3 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, în cinci ani Compania de asigurări Axa Life Insurance intenţionează ca, în trei ani, să intre în top 5 asigurări de viaţă pe segmentul de new business, iar în cinci ani în top 3, a declarat, joi, directorul general şi preşedintele companiei, Violeta Ciurel, într-o conferinţă de presă.
Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate nu fac asigurare storno; 80% au asigurări de sănătate(studiu) Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate (35%) nu îşi fac asigurare storno, riscând astfel să nu îşi recupereze banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, se arată într-un studiu realizat de o agenţie de turism online, remis miercuri AGERPRES.