Cele mai citite
 


SNPV: Apel umanitar pentru salvarea poliţistului Codruţ Oprea
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor (SNPV) 'Pro Lex' face un apel umanitar pentru salvarea vieţii poliţistului Codruţ Oprea, care a căzut victimă clanurilor interlope din Târgovişte, se arată într-un comunicat al SNPV.
Poliţistul din Târgovişte a fost lovit cu o sticlă în cap, în data de 4 septembrie 2010, de un membru al unei grupări infracţionale. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a intrat în comă profundă, din cauza unui traumatism cranio-cerebral grav.

Poliţistul a fost supus la două intervenţii chirurgicale de mare risc pentru îndepărtarea hematomului de la nivelul creierului şi pentru efectuarea unei decompresiuni cerebrale. În raportul medical din data de 11 noiembrie se arată că starea lui neurologică a cunoscut o evoluţie favorabilă, însă este, în continuare, într-o stare vegetativă persistentă.

Potrivit SNPV, medicii au recomandat părinţilor poliţistului să treacă la etapa de recuperare medicală într-un spital specializat din Germania sau Austria, unde cheltuielile cu spitalizarea şi recuperarea se vor ridica la minimum 75.000 de euro, o sumă mult peste posibilităţile materiale ale părinţilor lui Codruţ Oprea.

'Până acum, prin eforturile colegilor şi ale organizaţiei noastre sindicale s-a strâns suma de 25.000 de euro. Pentru a mai putea spera în recuperarea tânărului de numai 24 de ani, sindicaliştii fac apel la toţi cei care pot să ajute, să doneze orice sumă de bani în conturile în euro: RO 45 BPOS 7150 0513 131 EUR 01 şi în LEI: RO 13 BPOS 7150 0513 131 RON 01. Conturile sunt deschise pe numele fratelui poliţistului Oprea Nicole Angel. Contact: tel. 0769487822; e-mail: angel.oprea@yahoo.com', se arată în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea poliţistului din Târgovişte rămâne gravă Starea tânărului poliţist Codruţ Oprea din Târgovişte, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost agresat de un interlop, rămâne în continuare gravă, a declarat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Sibiu: Vieţile a doi oameni, salvate graţie unui donator de organe Sibiu, 8 iul /Agerpres/ - Un tânăr de 35 de ani, aflat în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a salvat viaţa a doi oameni, unul din Cluj Napoca, altul din Bucureşti, care au primit ficatul şi rinichii sibianului care nu mai avea nicio şansă să trăiască, a declarat joi Raluca Puşcă...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.