Cele mai citite
 


Gorj: CJAS a primit o suplimentare de 2,6 milioane lei pentru farmacii
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, o suplimentare bugetară în valoare de 2,6 milioane de lei, bani care sunt destinaţi exclusiv farmaciilor şi medicamentelor.
Potrivit directorului instituţiei, Gheorghe Cocină, banii vor fi distribuiţi în această săptămână unităţilor farmaceutice din judeţ pentru a acoperi reţetele eliberate bolnavilor.
'Banii îi vom distribui, în zilele următoare, la farmaciile din judeţ şi astfel vom plăti reţetele care au fost eliberate asiguraţilor. Totuşi, şi cu această suplimentare, banii nu ne ajung pentru a face plăţile complete la capitolul farmacii, deoarece ne-ar mai trebui alte 5 milioane de lei', a precizat, luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Cocină.
El a menţionat că încă se aşteaptă rectificarea bugetară, CJAS Gorj având nevoie de 700.000 de lei pentru procurarea dispozitivelor medicale pacienţilor cu proteze, 4,5 milioane de lei pentru asigurarea medicamentelor cu şi fără contribuţie personală pentru lunile noiembrie şi decembrie, alte 4,8 milioane pentru asigurarea medicamentelor din programele naţionale de sănătate şi de încă 30 milioane lei pentru cheltuielile spitalelor şi farmaciilor din judeţ.
La nivelul judeţului există 8 spitale care au fost preluate de administraţiile locale şi 77 de farmacii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CJAS a decontat peste 10 milioane de lei în primele două luni pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a decontat, pentru primele două luni ale anului, peste zece milioane de lei reprezentând sume utilizate în cadrul programelor naţionale de sănătate, valoarea fiind în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat vineri directorul instituţiei...
Gorj: Peste 3.300.000 lei pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a primit, pentru primul trimestru al acestui an, peste 3.300.000 lei, reprezentând prima tranşă de bani care trebuie distribuită furnizorilor ce derulează subprogramele din cadrul programului naţional de sănătate, a declarat vineri, directorul economic...
Gorj: CJAS a repartizat peste 10 milioane de lei spitalelor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti şi laboratoarelor de analize din judeţ, medicilor de familie şi Serviciului de Ambulanţă aproximativ 12.400.000 lei, bani primiţi la ultima rectificare de buget.
Gorj: Farmaciile, în aşteptarea banilor pentru medicamentele gratuite şi compensate Farmaciile din judeţul Gorj nu mai eliberează medicamente gratuite şi compensate persoanelor bolnave, deoarece a fost epuizat plafonul acordat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
Gorj: Furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS în luna decembrie din cauza neregulilor în activitate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii decembrie, suma de aproximativ 5 200 lei lei pentru servicii raportate eronat, se arată într-o informare postată pe site-ul instituţiei.