Cele mai citite
 


Covasna: Trei candidaţi pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane s-au înscris la concursul pentru funcţia de director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe - economistul Beres Andras, juristul Andras Robert şi actualul manager Torok Zsuzsanna care a condus instituţia în ultimii patru ani.
Postul a fost scos la concurs luna trecută, la scurt timp după preluarea instituţiei de către Consiliul Judeţean (CJ) Covasna şi numirea unui nou Consiliu de administraţie.
Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe este cea mai mare unitate medicală din judeţul Covasna, cu 25 de secţii, şi tratează anual 24.000 de pacienţi.
Examenul va avea loc în zilele de 22 şi 26 noiembrie a.c, iar după desemnarea noului manager vor fi scoase la concurs şi cele trei posturi de directori adjuncţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Postul de manager al Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe, scos la concurs Postul de director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, ocupat în ultimii ani de Torok Zsuzsanna, a fost scos la concurs luni, la scurt timp după preluarea instituţiei de către Consiliul Judeţean Covasna şi numirea unui nou Consiliu de Administraţie, care vor un management mai...
Covasna: Fostul director al Spitalului Judeţean va prelua conducerea Serviciului de Ambulanţă Torok Zsuzsanna, fost manager general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, va prelua conducerea Serviciului de Ambulanţă Covasna, în urma câştigării concursului pentru funcţia de director.
Covasna: Noul director al Spitalului Judeţean a demarat consultări cu pacienţii şi angajaţii Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, juristul Andr?s-Nagy R?bert, care a câştigat recent concursul pentru această funcţie, a demarat vineri consultări cu pacienţii, dar şi cu angajaţii din subordine pentru a identifica principalele deficienţe ale instituţiei şi a stabili...
Covasna: Sfântu Gheorghe va avea unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea Centru Lucrările de consolidare şi reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în 2005, se vor încheia în acest an, iar odată cu finalizarea investiţiei, judeţul Covasna va avea una dintre cele mai moderne unităţi medicale din regiunea Centru, a declarat...
Covasna: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă contestă decizia ANI Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, Andras Nagy Robert, contestă decizia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), conform căreia s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate timp de mai multe luni.
Covasna: Primaria Sfântu Gheorghe, dispusă să confinanţeze salariile medicilor Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe sunt dispuse să cofinanţeze salariile medicilor pentru a-i motiva şi determina să nu plece în alte judeţe ori în străinătate, a declarat joi, primarul municipiului Antal Arpad.