Cele mai citite
 


Bărbatul care a vândut Furadanul folosit de Mădălina Manole va fi eliberat din arest
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au revocat luni mandatul de arestare preventivă în cazul lui Sorin Cristian Urziceanu, bărbatul care a vândut pe internet substanţa toxică (furadan) folosită de artista Mădălina Manole pentru a se sinucide, bărbatul urmând să fie eliberat în câteva ore din arestul Direcţiei Cercetări Penale.
Decizia este definitivă, Urziceanu având interdicţia de a părăsi ţara.
Sorin Cristian Urziceanu s-a predat pe 9 noiembrie procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, după ce pe numele său fusese emis, încă din 18 octombrie, un mandat de arestare în lipsă de 29 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.
Sorin Cristian Urziceanu a fugit din ţară la scurt timp după ce, pe 14 iulie, Mădălina Manole s-a sinucis. El este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în vânzare a unei substanţe interzise.
Potrivit raportului întocmit de INML, moartea artistei a fost violentă şi determinată de insuficienţă cardio-respiratorie acută consecutivă intoxicaţiei acute cu carbofuran, iar calea de pătrundere a toxicului a fost digestivă (orală).
Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani. Ea a înghiţit furadan, substanţă interzisă la comercializare în statele Uniunii Europene.
Mădălina Manole a intrat în posesia substanţei apelând la una dintre prietenele ei, Berta Slav, angajată a Administraţiei Financiare din Ilfov, care a procurat-o de la Sorin Urziceanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Ovidiu Vîntu refuză mâncarea şi medicamentele în arest Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu refuză să îşi ia medicamentele şi să mănânce în arestul Direcţiei Cercetări Penale, au declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Societatea civilă solicită Guvernului şi CSM un plan de acţiune pentru protecţia victimelor violenţei sexuale Reţeaua neguvernamentală "Rupem tăcerea despre violenţa sexuală" şi Reţeaua pentru prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor solicită, printr-o petiţie adresată Guvernului şi Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), organizarea unei întâlniri de lucru în vederea stabilirii unui plan de...
Sanitas: Lipsa de personal, creşterea timpului de aşteptare - cauze ale violenţei asupra cadrelor medicale Creşterea timpului de aşteptare, lipsa de personal, dotările din spitale, dar şi organizarea deficitară a sistemului sanitar sunt principalele cauze care conduc la situaţii conflictuale şi la violenţă verbală şi chiar fizică asupra personalului medical, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, p...
Asistenta Florentina Cârstea de la Maternitatea Giuleşti va fi eliberată din arest Bucureşti, 21 oct /Agerpres/ - Asistenta Florentina Cârstea, arestată în dosarul incendiului izbucnit pe 16 august la Maternitatea Giuleşti, va fi eliberată joi, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.
INML: Cauza morţii lui Chauncey Hardy a fost violentă Moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a fost violentă, s-a stabilit în urma autoposiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală ((INML) ''Mina Minovici''.
Poliţia Capitalei: Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei şi acceptă medicamentanţia şi alimentaţia Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei şi a declarat în scris că acceptă medicamentaţia şi alimentaţia, a precizat, sâmbătă seară, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.