Cele mai citite
 


Covasna: Consolidarea parţială a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, finalizată
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările de consolidare a corpului C al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în urmă cu patru ani, au fost finalizate, recepţia acestora urmând să fie făcută în cursul zilei de marţi.
Directorul Spitalului, Torok Zsuzsanna, a declarat luni că reabilitarea şi renovarea celor cinci etaje ale clădirii a costat 5,3 milioane de lei, iar finanţarea a fost asigurată de Ministerul Sănătăţii.
Lucrările au vizat în special structura de rezistenţă a clădirii, care era extrem de şubredă, dar în paralel s-au realizat şi lucrări de modernizare a saloanelor şi a sălilor de tratament.
Torok Zsuzsanna a menţionat că lucrările s-au efectuat pe paliere pentru a nu se întrerupe complet activitatea în toate secţiile, ceea ce a creat un anumit disconfort atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical şi constructori.
Următoarea etapă vizează consolidarea corpului B al clădirii, unde lucrările au început deja la nivelul parterului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şeful IJC Covasna, Mild Zoltan: Lucrările de consolidare a SJU au fost oprite într-un punct vulnerabil Lucrările de consolidare a structurii de rezistenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe au fost oprite într-un 'punct vulnerabil' şi trebuie reluate cât mai repede pentru a nu fi periclitată siguranţa clădirii şi a pacienţilor, afirmă directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii...
Covasna: Lucrările de consolidare şi modernizare a SJU se vor finaliza luna viitoare Lucrările de consolidare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, se vor finaliza până la sfârşitul acestui an, a declarat miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Covasna: Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, aproape de finalizare Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, au intrat în ultima etapă şi se vor încheia în decurs de câteva luni, a declarat joi managerul general al instituţiei, Andras Nagy Robert.
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de consolidare cu sprijinul Consiliului Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe mai are nevoie de trei milioane de lei pentru terminarea lucrărilor de consolidare a clădirii principale, lucrări începute în urmă cu aproape cinci ani cu sprijinul Ministerului Sănătăţii.
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.