Cele mai citite
 


Hunedoara: Liliana Ţolaş, candidatul PSD pentru alegerile parţiale din Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierul judeţean Liliana Ţolaş şi-a depus, luni, candidatura din partea Partidului Social Democrat (PSD) în alegerile parţiale din 5 decembrie pentru postul de deputat în Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor.
Ea a fost însoţită la sediul Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara de senatorul Cosmin Nicula, deputatul Laurenţiu Nictor, de primari şi membri ai conducerii filialei judeţene PSD Hunedoara.
Candidata PSD a afirmat, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care va fi aleasă deputat va promova mai multe proiecte de lege ce vor avea ca obiect protecţia mamei şi a copilului, reglementări privind exploatarea fondului funciar şi a pădurilor aflate în proprietate privată, dar şi un act normativ referitor la parteneriatul public-privat, în sensul dezvoltării economice.
'Consider că sunt singurul candidat care are o viziune de ansamblu, pe termen mediu şi lung în ceea ce priveşte Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. În calitate de consilier judeţean am lucrat, în ultimii şase ani, cu toţi primarii din această zonă, indiferent de culoarea politică a acestora. Împreună cu ei am pornit un proiect viabil - Grupul de Acţiune Locală -, ce va deveni funcţional din 2011 şi care va funcţiona ca o agenţie de dezvoltare locală, integrată, a zonei', a declarat Liliana Ţolaş.
La rândul său, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a menţionat că Liliana Ţolaş are în program mai multe proiecte importante ce pot fi duse la îndeplinire.
'Suntem pregătiţi să câştigăm Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. (...) Liliana Ţolaş va reprezenta un mare câştig pentru cetăţenii din Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. Vom desfăşura o campanie electorală credibilă în care vom promite doar ceea ce putem face şi doar ceea ce au nevoie oamenii din acest Colegiu. Vom merge din casă în casă şi vom explica politica social-democrată a PSD', a spus preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor.
Liliana Ţolaş are 43 de ani, este căsătorită şi mamă a doi copii. Este licenţiată în inginerie şi ştiinţe economice, iar în prezent ocupă funcţia de şef de serviciu în cadrul Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara. În ultimele două mandate a fost aleasă consilier judeţean din partea PSD. Este preşedinta Organizaţiei de femei PSD Hunedoara şi vicepreşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Liliana Ţolaş, candidata PSD pentru alegerile parţiale în Colegiul 3 Haţeg Liliana Ţolaş, consilier judeţean şi vicepreşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), a fost desemnată de filiala Hunedoara a PSD să candideze la alegerile parţiale din 5 decembrie pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor.
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Victor Surdu: Dacă România ajunge să parcurgă o criză alimentară ar fi culmea nenorocirii (interviu) Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Deputatul social-democrat Victor Surdu, şeful Departamentului de agricultură al PSD, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în situaţia în care România va ajunge să treacă printr-o criză alimentară, acest lucru ar însemna 'culmea imbecilităţii, culmea nenorocirii'...
PSD propune un proiect de sprijinire a medicinei de familie ca răspuns la "supeficialitatea" cu care CNAS tratează acest domeniu Refuzul medicilor de familie de a semna contractul-cadru se datorează "dezinteresului şi superficialităţii cu care Casa Naţională de Asigurări de Sănătate tratează domeniul asistenţei medicale primare", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, doctorul Alexandru Rafila, vicepreşedintele Dep...
PDL împarte banul public pe criterii politice, care au de-a face cu corupţia /liderul PSD/ Preşedintele Partidului Social Democrat /PSD, opoziţie/, Victor Ponta, a prezentat, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca /nord-vest de Bucureşti/, o situaţie statistică din care reiese că banii publici alocaţi primăriilor prin Ordonanţa 7 sunt primiţi în special de localităţile cu primari PDL...
Florin Buicu (USL) vrea ca municipiul Târgu Mureş să devină pol de dezvoltare pentru servicii medicale Florin Buicu, candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Camera Deputaţilor în Colegiul numărul 2 Mureş, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că dacă va câştiga mandatul de deputat va propune trei proiecte de lege în domenii precum sănătatea şi educaţia.