Cele mai citite
 


Consultaţii gratuite de stomatologie, derulate de Primăria Capitalei
marţi, 26 mai 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 26 mai /Agerpres/ - Direcţia Generală de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti din cadrul Primăriei Capitalei continuă campania de conştientizare privind consultaţiile stomatologice pentru copii.

Serviciul social al municipalităţii anunţă că în cadrul acestei campaniii, consultaţiile stomatologice se fac gratuit la cabinetele de profil din zona Câmpia Libertăţii şi zona Dorobanţi (Policlinica Sahia).

Până în prezent, Direcţia Socială a Primăriei Capitalei a oferit consultaţii stomatologice gratuite pentru circa 100 de copii.

Consultaţiile gratuite constau în tratarea afecţiunilor dentare şi parodontale şi oferă indicaţii pentru o igienă bucală corectă. Experţii în igiena orală recomandă ca cei mici să înveţe tehnica periajului încă de la vârsta de doi ani, un control dentar fiind necesar începând cu vârsta de un an. AGERPRES/(Mihaela Tudorache)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Servicii sociale gratuite pentru copiii cu autism Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Părinţii copiilor cu autism sau tulburări de spectru autist, cu vârste între 14-18 ani, din municipiul Bucureşti, se pot înscrie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, din str. Academiei, nr. 3-5, sector 3, pentru includerea acestor copii în...
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.
Consultaţii gratuite ORL şi oftalmologice pentru copiii din Sectorul 1 Copiii din Sectorul 1 care au până în 18 ani beneficiază, în perioada 31 ianuarie - 28 februarie, de consultaţii gratuite ORL şi oftalmologice, la Cabinetul Audio-optica din Str. Stoica Ludescu nr. 12, Sector 1, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 1.
Peste 6.600 de copii şi mame din centre sociale şi şcoli vor beneficia de produse de igienă orală gratuite În cadrul campaniei de prevenţie şi educare „Zâmbeşte România”, peste 6.600 de copii şi mame vor beneficia în mod gratuit de produse de igienă orală şi de cursuri educaţionale cu privire la importanţa sănătăţii orale. GlaxoSmilthKline (GSK) Consumer Healthcare şi Wrigley România, împreună cu Salvaţi...
Primăria Capitalei: Numărul corturilor medicale anticaniculă a fost suplimentat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă suplimentarea numărului corturilor medicale anticaniculă, ca urmare a menţinerii temperaturilor ridicate, fiind amenajate un număr de 24 de astfel de spaţii în Capitală, dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate.
Un număr de 224 de locuri în centrele sociale de urgenţă din Capitală, pentru persoanele fără adăpost Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB), pune la dispoziţia persoanelor fără adăpost 224 de locuri (cu posibilitate de suplimentare) în centrele sociale de urgenţă, având în vedere prognoza meteo care anunţă scăderea drastică a temperaturilor din următoarele ore.