Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia
joi, 18 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Preşedintele CJ, Marius Bălu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că banii vor fi utilizaţi la efectuarea lucrărilor de modernizare a ambulatoriului de la această unitate sanitară, care, în ultimii 20 de ani, din cauza lipsei de fonduri, a devenit impropie desfăşurării în condiţii normale a actului medical.
'Odată cu transferarea spitalului de la Ministerul Sănătăţii la administraţia publică locală, ne-am pus problema accesării de fonduri europene nerambursabile, pe care bugetul de stat nu le putea suporta. Astfel am reuşit să implementăm acest proiect care va schimba fundamental standardul actual', a precizat Bălu.
În context, el a spus că, până la sfârşitul lunii ianuarie 2011, contractul de finanţare va fi semnat, urmând ca din primăvară să se execute lucrările stabilite în studiul de fezabilitate şi celelalte documentaţii tehnice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Mehedinţi: Circa 2,4 milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii spitalului din Baia de Aramă Lucrările de reabilitare, modernizare şi echipare a infrastructurii serviciilor de sănătate din oraşul Baia de Aramă au demarat cu fonduri europene derulate prin Programul Operaţional Regional, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 2,4 milioane lei.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Fonduri nerambursabile pentru modernizarea unui centru de asistenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi este beneficiarul unui proiect de modernizare şi extindere a infrastructurii Centrului de asistenţă medico-socială din comuna Cujmir în valoare totală de peste 2, 6 milioane de lei.
Proiect cu fonduri europene pentru promovarea obiectivelor turistice clujene Consiliul Judeţean (CJ) Cluj şi asociaţia 'Patrimonium Transsylvanicum' au lansat, luni, un proiect cu finanţare europeană care îşi propune să promoveze o serie de obiective turistice clujene.