Cele mai citite
 


Tulcea: Conducere interimară la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
joi, 18 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea va decide în cursul zilei de miercuri cine va asigura conducerea interimară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), după ce directorul acestuia, Dumitru Vâlcu, a demisionat din funcţie în cursul zilei de marţi.
'Deocamdată nu am luat nicio decizie în ceea ce priveşte numirea unui manager interimar la SJA. În cursul zilei de astăzi o voi face', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directoarea ASP, Laura Militaru.
Directorul SJA, Dumitru Vîlcu, a demisionat marţi din funcţie după ce în urmă cu aproape două săptămâni o verificare a Corpului de control al ministerului de resort a relevat mai multe deficienţe în activitate. 'Demisia are legătură şi cu acel raport, dar nu vreau să comentez mai mult. Voi rămâne în continuare angajat al Ambulanţei', a declarat pentru AGERPRES Dumitru Vâlcu.
Conform unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, rapoartele de control finalizate în cazul serviciilor de ambulanţă din judeţele Tulcea şi Sălaj au relevat mai multe neconcordanţe între datele înregistrate în sistemul unic de urgenţă 112 şi raportările serviciilor de ambulanţă.
'Mai mult, au fost descoperite nereguli la decontarea de combustibil, raportări false în care au fost utilizate nume false pentru care au fost decontate servicii, nereguli în aplicarea legislaţiei, precum şi alte abateri', se mai arată în comunicatul Ministerului Sănătăţii emis la finele controlului.
În urma raportului Ministerului Sănătăţii, Dumitru Vâlcu a declarat că doreşte să îl conteste.
Dumitru Vâlcu a fost director al SJA timp de 15 ani, pentru activitatea desfăşurată la nivelul instituţiei primind în repetate rânduri din partea publicaţiei 'Tulcea Express' premiul 'Omul anului'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Conducere interimară la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea va decide în cursul zilei de miercuri cine va asigura conducerea interimară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), după ce directorul acestuia, Dumitru Vâlcu, a demisionat din funcţie în cursul zilei de marţi.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Tulcea: Ambulanţa, fără navă funcţională atunci când pe Dunăre curg sloiuri Prefectura judeţului Tulcea va înainta Ministerului Sănătăţii un raport privind situaţia ambarcaţiunilor deţinute de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), după ce s-a constatat că această instituţie a statului nu deţine o şalupă care să poată fi utilizată atunci când pe Dunăre sunt sloiuri.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Bihor: Corpul de control al ministrului Sănătăţii la Ambulanţa Bihor Managerul interimar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat marţi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că în unitate se află, de luni, Corpul de control al ministrului Sănătăţii.