Cele mai citite
 


Iaşi: Un nou 'domn Lăzărescu' a fost internat după şase ore de plimbat între spitale
vineri, 19 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a fost strivit, miercuri după-amiază, de un mal de pământ, a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a fost plimbat timp de şase ore între patru spitale, cu ajutorul a trei ambulanţe.
Bărbatul a suferit multiple traumatisme, bazinul fracturat şi uretra ruptă după ce a fost strivit de un mal de pământ de aproape patru metri, în timp ce suda o ţeavă. Tânărul, aflat în şoc traumatic a fost dus la Spitalul din Târgu Frumos. Din cauza gravităţii cazului, medicii din Târgu Frumos l-au redirecţionat spre Iaşi.

În lipsa unui imobil în care să funcţioneze toate specialităţile medicale, tânărul a fost dus la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon', apoi la Spitalul 'C.I. Parhon', iar în cele din urmă la singura clinică de ortopedie-traumatologie ce rezolvă complet patologia traumatică în urgenţă, care se află la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan'.

Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi susţine că în acest caz prognosticul rămâne rezervat.

'Se dovedeşte iar că 'protocoalele' DSP fac din fiecare pacient traumatizat un nou 'domn Lăzărescu' şi că fără deschiderea noului spital de urgenţe din Copou fiecare dintre noi putem deveni oricând o victimă plimbată între spitale. În tot acest timp legea ce prevede deschiderea noului spital din Copou zace de mai bine de un an în Parlamentul României aşteptând să fie resuscitată. Ne întrebăm din nou câtă suferinţă mai trebuie adunată, cine sau câţi trebuie să moară pentru ca 'înţelepţii' care ne guvernează să găsească soluţia sănătoasă pentru sănătatea ieşenilor', a declarat presei, joi dimineaţa, dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Un bărbat călcat de tren, un nou caz 'Lăzărescu' Un bărbat, victimă a unui accident feroviar, a fost plimbat timp de şase ore între trei spitale deoarece Iaşiul nu are o unitate medicală în care să funcţioneze mai multe sectoare medicale.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Geamurile sparte de vijelie fac tot mai multe victime Numărul persoanelor care ajung la spital pentru tratament sau îngrijiri medicale de specialitate aproape s-a dublat în urma evenimentelor produse din cauza furtunii, susţin medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...