Cele mai citite
 


Remedii homeopate împotriva gripei - www.Sensotv.ro
miercuri, 21 noiembrie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Video, ORL
 

 

 

 

Sorin Cadar - medic primar ORL - medic homeopat - Clinica SentiSan ne oferă câteva tratamente homeopate pentru prevenirea sau vindecarea gripei de sezon.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Despre homeopatie - www.Sensotv.ro Sorin Cadar - medic primar ORL - medic homeopat - Clinica SentiSan explică ce este homeopatia şi care sunt avantajele folosirii tratamentelor homeopate.
Produse naturale in tratamentul adjuvant al afectiunilor ORL Dr. Marian Stamate - medic primar ORL la Spitalul Clinic Colţea - vorbeşte despre tratarea afecţiunilor din spectrul ORL prin intermediul produselor naturale. Otitele, amigdalitele, rinitele şi sinuzitele sunt afecţiuni frecvente din sfera ORL care pot apărea indiferent de sezon şi care, în lipsa...
La Clinica ORL a Spitalului 'Sfânta Maria' nu se mai fac operaţii, din cauza condiţiilor improprii La Clinica ORL a Spitalului "Sfânta Maria" nu se mai fac în prezent intervenţii chirugicale, din cauza faptului că în sala de operaţii sunt infiltraţii şi nu există ventilaţie specială, a declarat marţi prof. dr. Codruţ Sarafoleanu.
Mit si adevar despre consumul de vitamina C Conf. Dr.Maria Beuran - Șef. Lucrari - Medic Primar ORL; Dr. în Științe Medicale - Clinica Mediclass și Dr.Iolanda Vivisenco - Medic Specialist Pediatru - Clinica Medsana vorbesc despre importanța administrării vitaminei C la copii și adulți, dar și despre miturile legate de aceasta. www.sensotv...
Operaţie de implant cochlear în premieră la Clinica ORL din Târgu Mureş O echipă de medici de la Clinica ORL a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, condusă de profesorul austriac Georg Sprinzl, a efectuat, marţi, în premieră, un implant cochlear, la un pacient de 4 ani.
Spitalul Militar Central, în echipa care a câştigat aurul la Concursul internaţional Bruxelles - EUREKA Medicii de la Spitalul Militar Central se află în echipa care a câştigat aurul la Concursul internaţional Bruxelles - EUREKA, eveniment dedicat inventicii, organizat în cadrul Salonului INNOVA, 19-21 noiembrie 2015, Bruxelles, Belgia.