Cele mai citite
 


Tehnica laser in dermatologie
duminică, 21 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video, Dermatologie
 

Laserul CO2 constituie o metodă modernă extrem de eficientă de terapie chirurgicală dermatologică, fiind folosit în tratarea unor variate afecţiuni cutanate.

Prin noul serviciu dermatologic, clinicile MEDCENTER din Bucureşti (Vitan şi Victoriei), Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Focşani oferă metode de tratament moderne cu şanse sporite de succes şi timp de refacere postoperator mult diminuat.

Tratamentele ce pot fi efectuate cu laserul dermatologic CO2 se refera la afectiuni precum: tumori maligne si benigne (acantom, neurofibrom, etc.), leziuni virale (veruci, papiloame, etc.) sau formatiuni vasculare (angioame, hemangioame, etc.).

Tratamentul cu laser al acestor afectiuni este recomandat deoarece avantajele faţă de metodele tradiţionale (excizie, electrocauterizare) constau în reducerea semnificativă sau chiar absenţa sângerării şi scurtarea timpului de refacere postoperatoriu.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Doi studenţi vor alerga 700 de km în 'Campania contra cancer' Doi studenţi, unul la Cluj-Napoca, celălalt la Iaşi, vor alerga 700 de kilometri în şapte zile, acţiunea lor fiind menită să strângă fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.
Campanie de informare şi educare privind psoriazisul; 400.000 de români suferă de această afecţiune O nouă campanie de informare şi educare medicală a populaţiei cu privire la psoriazis a fost lansată marţi, cu prilejul Zilei Mondiale a Psoriazisului, de Societatea Română de Dermatologie (SRD) în parteneriat cu Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA).
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Societatea Română de Dermatologie a lansat Campania "Adolescenţa fără acnee!" Societatea Română de dermatologie (SRD) a lansat luni campania "Adolescenţa fără acnee!", care se va derula în perioada 5 mai - 20 iunie în licee din Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Constanţa, Sibiu, Oradea, Iaşi, Timişoara, Braşov.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
SRD va demara în licee şi la mare o amplă campanie de informare privind melanomul Societatea Română de Dermatologie (SRD) va demara în această vară o amplă campanie de informare în ceea ce priveşte depistarea melanomului şi prevenirea cancerului cutanat, a anunţat secretarul general al SRD, dr. Alin Nicolescu, marţi, într-o conferinţă de presă.