Cele mai citite
 


Ministerul Muncii va primi la rectificare 987 milioane lei pentru plata pensiilor şi a altor drepturi sociale
marţi, 23 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Muncii va primi circa 987 milioane lei, până la sfârşitul anului, pentru plata pensiilor şi a altor drepturi sociale, prin rectificarea bugetară pe 2010 aprobată de Executiv, a anunţat, luni, premierul Emil Boc.
Potrivit premierului, rectificarea va aduce fonduri suplimentare şi pentru Ministerul Agriculturii în vederea asigurării cofinanţărilor necesare absorbţiei fondurilor europene.
'Prin rectificarea bugetară pe 2010, circa 56 de milioane lei vor merge pentru fondul de sănătate, urmând să facem şi o redistribuire de bani către primarii pentru plata drepturilor persoanelor cu handicap', a spus Emil Boc.
Tot în şedinţa de guvern de luni a fost aprobat Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. Este vorba de proiectul de modernizare şi asfaltare a 10.000 km de drumuri judeţene şi de interes local, precum şi de 1.500 de localităţi care vor intra în programul de apă, canal şi epurare pentru modernizarea spaţiului rural românesc.
De asemenea, premierul?a anunţat că vor fi finanţate din buget 800 de proiecte restante pe măsura 322 'Renovarea şi dezvoltarea satelor' din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, care nu au mai obţinut finanţare nerambursabilă din fonduri europene.
Guvernul a aprobat, luni, prin ordonanţă de urgenţă, rectificarea bugetară pe 2010.
Potrivit premierului Emil Boc, rectificarea bugetară 'vizează asigurarea resurselor financiare până la sfârşitul anului'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Romeo Stavarache: Sunt adeptul paşilor mărunţi, făcuţi cu tenacitate şi responsabilitate pe termen mediu şi lung (interviu) Primarul municipiului Bacău, liberalul Romeo Stavarache, aflat la cel de-al treilea mandat ca edil, vorbeşte, într-un interviu acordat AGERPRES, despre ceea ce l-a determinat să ia decizia de a rămâne în continuare alături de băcăuani, despre atuurile care l-au ajutat să câştige, cu aproape un an în...
Emil Boc: Autorităţile locale să apeleze, cu încredere, la parteneriatele public-private Premierul Emil Boc a lansat un apel, sâmbătă, către autorităţile locale din ţară să apeleze la parteneriatele public-private, ca instrumente puse la dispoziţie de stat, pentru a-şi completa necesarul financiar de dezvoltare.
Priorităţi ale guvernului prezentate de premierul Emil Boc la întâlnirea cu prefecţii de la Băile Felix Premierul Emil Boc a prezentat sâmbătă,la cea de-a patra întâlnire a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, organizată la Băile Felix, cele zece priorităţi ale Guvernului pe termen scurt, mediu şi lung.
Sistem informatic şi informaţional integrat cofinanţat cu fonduri europene, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' derulează un proiect privind realizarea şi implementarea unui sistem spitalicesc informatic şi informaţional integrat cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru...
Timiş: Sistarea finanţării proiectului european de modernizare a Spitalului Judeţean, aprobată de CJ Consilierii judeţeni timişeni au aprobat luni, încetarea Contractului de finanţare a proiectului "Modernizare Ambulator de Specialitate Spital Clinic de Urgenţă 'Pius Brânzeu' Timişoara", după ce banii europeni pentru acesta au fost pierduţi întrucât nu s-a prezentat nimeni la cele două licitaţii organizate...
Cluj: Finanţare europeană pentru 64 de maşini SMURD Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea de Nord Vest vor fi dotate cu câteva zeci de autospeciale care vor avea ca rezultat înjumătăţirea timpilor de reacţie a echipajelor SMURD.