Cele mai citite
 


Arad: Substanţe interzise, descoperite la frontieră, într-un microbuz condus de un cetăţean german
marţi, 23 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit într-un mircobuz, care transporta colete din Republica Moldova având ca destinaţie Republica Irlanda, diferite comprimate şi fiole cu substanţe interzise prin lege, conform ordinului Agenţiei Naţionale Antidoping din România.
'În dimineaţa zilei de luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand din judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un microbuz condus de cetăţeanul german Ghenadie B., în vârstă de 39 de ani, care efectua, conform documentelor de însoţire prezentate la control, un transport de colete din Republica Moldova pentru societăţi comerciale din Republica Irlanda', a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.
Potrivit sursei citate, în urma controlului specific efectuat asupra compartimentului de marfă al autovehiculului, poliţiştii de frontieră români au descoperit o cutie din carton, în care se aflau 240 de comprimate purtând inscripţia ?Turanabol' şi ?Danbol', precum şi 150 fiole purtând inscripţia ?Testosteron', ?Sustanol' şi ?Nandrolona', toate aflate pe lista substanţelor interzise, aprobată prin ordin de Agenţia Naţională Antidoping din România, respectiv prin Legea nr. 104/2008.
Cetăţeanul german Ghenadie B. a declarat că nu ştia nimic de existenţă substanţelor anabolizante menţionate, substanţe folosite cu scopul dezvoltării masei musculare a sportivilor, respectiv a creşterii capacităţii de efort a acestora.
'Întreaga cantitate de substanţe interzise a fost ridicată de poliţiştii de frontieră arădeni în vederea continuării cercetărilor. Cetăţeanul german este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducere şi scoatere ilegală din ţară, fără drept, de substanţe anabolizante, urmând ca, la finalizarea cercetărilor să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun', a adăugat purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Peste 85 kg de heroină au fost depistate în 2010 de poliţiştii de frontieră Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi capturat, în cursul anului 2010, peste 85 kg heroină precum şi alte substanţe interzise, cea mai mare parte a acestora fiind descoperite pe sensul de ieşire din ţară.
Arad: Ultimele pregătiri pentru deschiderea ediţiei a XIX- a a Târgului AR - Medica La Expo Arad Internaţional se fac ultimele pregătiri în vederea deschiderii celei de-a XIX-a ediţii a târgului AR-Medica, târg internaţional de medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie şi servicii conexe, apreciat de specialişti drept cel mai important eveniment...
Arad: Peste 120 de firme participă Târgul AR-MEDICA Târgul AR-MEDICA, aflat la a 19-a ediţie, s-a deschis joi la Complexul Expo Arad Internaţional.
România şi Republica Moldova vor continua cooperarea în domeniul sănătăţii România şi Republica Moldova vor derula proiecte în parteneriat în domenii prioritare precum asistenţa medicală de urgenţă, supravegherea transfrontalieră a maladiilor transmisibile, boli infecţioase, transplant şi psihiatrie, au convenit, sâmbătă, miniştrii Sănătăţii din cele două state, Ladislau Ritli...
România va coopera cu Republica Moldova în domeniul tineretului şi sportului Cătălin Baba, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România şi Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului din Republica Moldova au semnat sâmbătă în contextul şedinţei comune a celor două Guverne, desfăşurată la Iaşi, o Înţelegere bilaterală privind cooperarea în domeniile...
Arad: A început ediţia a doua a Şcolii de Primăvară de Meristemoterapie Arad, 14 apr /Agerpres/- Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' din Arad găzduieşte, în perioada 14-17 aprilie, cea de-a doua ediţie a Şcolii de Primăvară de Meristemoterapie.