Cele mai citite
 


Gorj: CARP a deschis un cabinet stomatologic pentru pensionari
marţi, 23 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cabinetul stomatologic aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj a fost deschis, luni, după aproape cinci luni în care a stat închis din cauza lipsei medicilor.
Conducerea CARP Gorj a amenajat, în această vară, două cabinete medicale, unul de medicină generală şi unul stomatologic pentru a deservi membrii pensionari ai instituţiei. Cu toate că ambele cabinete sunt dotate cu aparatură de ultima generaţie, valoarea investiţiei ridicându-se la 100.000 lei, timp de aproximativ 5 luni, de la sfârşitul lunii iunie când au fost finalizate lucrările de amenajare şi până în urmă cu puţin timp, niciun medic nu s-a arătat interesat să lucreze aici.
Potrivit reprezentanţilor CARP Gorj, medicul stomatolog care şi-a început luni activitatea nu va plăti chirie pentru spaţiul în care va lucra, urmând ca programul său de lucru cu pensionarii să se desfăşoare în fiecare zi, între orele 08.00-10.30. După această oră, medicul va putea folosi cabinetul şi pentru a trata alţi pacienţi, contracost de această dată.
'În fiecare zi, în intervalul 08.00-10.30 vor fi programate câte 5 persoane, membri ai Casei de Ajutor Reciproc. Aceştia vor fi trataţi gratuit pentru carii sau extracţii, dar nu şi în cazul unor intervenţii complicate. Acestea se vor face contracost, excepţie făcând urgenţele. Pensionarii sunt bucuroşi că am reuşit să îl deschidem deoarece nu îşi permit să plătească tratamentul la un dentist', a precizat, luni, contabilul şef al instituţiei, Iulia Cioplea.
Utilităţile cabinetului stomatologic vor fi plătite de către CARP Gorj, iar în perioada următoare se va încerca deschiderea şi celui de-al doilea cabinet medical, reprezentanţii instituţiei precizând că mai este nevoie de câteva demersuri în acest sens.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Două cabinete medicale pentru pensionari, închise din lipsa medicilor Două cabinete medicale, aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj nu pot deservi pensionarii bolnavi care nu îşi permit o consultaţie în spital sau în cabinetele particulare din cauza faptului că nu există medici care să lucreze în cadrul acestora, a declarat joi, pentru AGERPRES...
Sibiu: Investiţie de 600.000 de euro în cel mai modern centru stomatologic de stat, singurul deschis non-stop Pacienţii care au o urgenţă, persoanele cu dizabilităţi, copiii, vârstnicii, şomerii vor fi consultaţi gratuit începând de săptămâna viitoare la cel mai modern centru stomatologic universitar de stat, singurul deschis non-stop, cel din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Sibiu. Acesta...
Gorj: Deficit de medici şi asistenţi în cabinetele şcolare din judeţ Numărul medicilor şi asistenţilor care activează în cabinetele şcolare de pe raza judeţului Gorj este unul deficitar, având în vedere faptul că în ultimii ani s-a aflat în scădere din cauza pensionărilor cadrelor medicale, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate...
Gorj: Descinderi la cabinete medicale din Târgu-Jiu; mai mulţi medici sunt audiaţi Jandarmii de la Brigada Specială de Intervenţie din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române efectuează luni mai multe percheziţii la cabinete medicale din Târgu-Jiu, au declarat surse judiciare.
Gorj: Necesar de personal medical la cabinetele şcolare din municipiul Târgu-Jiu Un număr de şapte posturi sunt vacante, în prezent, la nivelul unităţilor de învăţământ din municipiul Târgu-Jiu, urmând ca în perioada următoare să fie vacantate încă trei.
Gorj: Circa 23.000 de elevi şi preşcolari, înscrişi în unităţile din municipiul Târgu-Jiu Aproximativ 23.000 de elevi şi preşcolari învaţă în unităţile de pe raza municipiului Târgu-Jiu, cei mai mulţi dintre aceştia fiind înscrişi în învăţământul liceal, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Lavinia Petriţa.