Cele mai citite
 


UPDATE Învăţătoarea care a făcut greva foamei 70 de zile a ieşit din spital
marţi, 23 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti.
Ea a declarat, luni, pentru AGERPRES, că a solicitat să fie externată din spital, indiferent de starea sa de sănătate.
'Mi-a fost un pic rău, oricum mă externez astăzi', a spus Cristiana Anghel, înainte de a discuta cu medicul asupra stării sale de sănătate. Învăţătoarea a menţionat că după externare nu va merge imediat acasă, la Caracal, ci va mai rămâne o perioadă în Bucureşti.
Cristiana Anghel urmează să se întoarcă la Şcoala nr.2 din Caracal pe un post de învăţător itinerant, pentru copii cu nevoi speciale.
Purtătorul de cuvânt al Institutului de Nutriţie ''Prof.dr. N. Paulescu'', dr. Cornelia Zetu, a confirmat, pentru AGERPRES, că învăţătoarea Cristiana Anghel a fost externată la cerere.
Învăţătoarea a intrat în greva foamei pe 24 august şi timp de 70 de zile, până la începutul lunii noiembrie, a refuzat să se alimenteze, în semn de protest faţă de neaplicarea legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptată în 2008.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Învăţătoarea care a făcut greva foamei 70 de zile a ieşit din spital Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei va fi transferată la un spital bucureştean Învăţătoarea din Caracal aflată de 38 de zile în greva foamei, Cristiana Anghel, va fi transferată la Institutul Naţional pentru Boli de Nutriţie din Bucureşti pentru ca starea ei de sănătate să poată fi monitorizată corespunzător.
Învăţătoarea Cristiana Anghel spune că doar o grevă generală ar putea soluţiona revendicările protestatarilor Slatina, 19 oct /Agerpres/ - Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care de 57 de zile face greva foamei şi este internată pentru monitorizare la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti, susţine că intrarea altor persoane în greva foamei nu reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor...
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei a fost transferată la Bucureşti Învăţătoarea din Caracal aflată în greva foamei de 39 de zile, Cristiana Anghel, a fost transferată, vineri, de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Caracal la Institutul de Boli de Nutriţie Bucureşti pentru investigaţii suplimentare şi monitorizare.
Învăţătoarea Cristiana Anghel renunţă la greva foamei Învăţătoarea Cristiana Anghel va fi realimentată începând de luni, când se împlinesc 70 de zile de când a renunţat la hrană în semn de protest faţă de neaplicarea Legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptate în 2008.
Învăţătoarea Cristiana Anghel va renunţa la grevă luni Învăţătoarea Cristiana Anghel, aflată de 68 de zile în greva foamei, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES că în urma vizitei Prea Sfinţitului Ioan Selejan, Arhiepiscopul Episcopiei Covasnei şi Harghitei, a fost convinsă să renunţe la protest. Ea va fi realimentată începând de luni, zi în care se împlinesc...