Cele mai citite
 


Mihai Stănişoară, transportat la Spitalul Universitar, după ce i s-a făcut rău
miercuri, 24 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară a fost transportat, marţi, de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este supus mai multor investigaţii, după ce i s-a făcut rău, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mihai Stănişoară, transportat la Spitalul Militar Senatorul PDL, Mihai Stănişoară, fost ministru al Apărării, a fost transportat, marţi, de un echipaj SMURD la Spitalul Militar din Bucureşti, unde va fi supus mai multor investigaţii, după ce i s-a făcut rău, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
Dr. Bogdan Opriţa: Eugen Nicolăescu mai rămâne internat până mâine Fostul ministru al sănătăţii Eugen Nicolăescu va mai rămâne internat la Spitalul Floreasca până vineri, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Un echipaj SMURD a acordat asistenţă unei femei căreia i s-a făcut rău în balconul plenului Camerei Un echipaj SMURD a intervenit, marţi, la sala de plen a Camerei Deputaţilor, pentru a acorda asistenţă medicală unei femei căreia i s-a făcut rău şi care participa în calitate de simplu invitat la dezbaterea şi eventualul vot final asupra legii privind gestionarea câinilor.
UPDATE Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost internat pentru investigaţii medicale la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a acuzat reactivarea unor probleme cardiace mai vechi.
Andrei Baciu - propus ministru al Sănătăţii (fişă biografică) Andrei Baciu a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.