Cele mai citite
 


Mihai Stănişoară, transportat la Spitalul Militar
miercuri, 24 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul PDL, Mihai Stănişoară, fost ministru al Apărării, a fost transportat, marţi, de un echipaj SMURD la Spitalul Militar din Bucureşti, unde va fi supus mai multor investigaţii, după ce i s-a făcut rău, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
Potrivit unor surse parlamentare, Mihai Stănişoară a suferit o cădere de tensiune şi i s-a făcut rău marţi dimineaţa la Palatul Parlamentului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mihai Stănişoară, transportat la Spitalul Universitar, după ce i s-a făcut rău Fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară a fost transportat, marţi, de un echipaj SMURD la Spitalul Universitar din Bucureşti, unde este supus mai multor investigaţii, după ce i s-a făcut rău, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti
Dr. Bogdan Opriţa: Eugen Nicolăescu mai rămâne internat până mâine Fostul ministru al sănătăţii Eugen Nicolăescu va mai rămâne internat la Spitalul Floreasca până vineri, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Dr. Bogdan Opriţa: Johnny Răducanu a suferit un stop cardiac iresuscitabil Binecunoscutul jazzman şi compozitor Johnny Răducanu a murit, luni dimineaţă, la domiciliul său, în urma unui stop cardiac iresuscitabil.
Un echipaj SMURD a acordat asistenţă unei femei căreia i s-a făcut rău în balconul plenului Camerei Un echipaj SMURD a intervenit, marţi, la sala de plen a Camerei Deputaţilor, pentru a acorda asistenţă medicală unei femei căreia i s-a făcut rău şi care participa în calitate de simplu invitat la dezbaterea şi eventualul vot final asupra legii privind gestionarea câinilor.
Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Trei paramedici, accidentaţi de tramvai Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Trei paramedici care se aflau într-o maşină SMURD în care a intrat un tramvai sunt conştienţi, deşi sunt răniţi, şi se află în investigaţii, a declarat pentru AGERPRES, prof. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.