Cele mai citite
 


Acţiunile Ropharma tranzacţionate de miercuri la BVB
joi, 25 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Acţiunile emise de SC Ropharma SA Braşov sunt tranzacţionate, începând de miercuri, pe piaţa reglementată administrată de Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Sectorul Titluri de Capital, Categoria 1 Acţiuni .
Potrivit BVB, vor fi tranzacţionate 126.524.152 acţiuni emise de Ropharma SA Braşov, cu o valoare nominală de 0,1 lei.
Acţionarii Ropharma sunt Arrow Pharmaceuticals INC. St Petersburg USA -31,3141%, Rimia Investmets Limited Limassol Cipru - 26,6362%, Pharmaceuticals Limited Limassol - 23,4397%, alţi acţionari - 18,2784% şi AVAS - 0,3315%.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Turistă accidentată în Piatra Craiului, transportată cu elicopterul la Târgu-Mureş O turistă în vârstă de 40 de ani din Bucureşti, care s-a accidentat duminică în Masivul Piatra Craiului, a fost transportată la Spitalul din Târgu-Mureş cu un elicopter SMURD, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Braşov: Orchestra Mondială a Medicilor susţine la Biserica Neagră un concert caritabil Orchestra Mondială a Medicilor (WDO - World Doctors Orchestra), compusă din 800 de membri de pe cinci continente, va susţine un concert, vineri, la Biserica Neagră din Braşov, începând cu ora 18.00, WDO organizând de două sau trei ori pe an spectacole în diverse ţări, în scop caritabil.
Braşov: Hospice Casa Speranţei a lansat Ghidul de îngrijire paliativă de bază Braşov, 25 iulie /Agerpres/- Hospice Casa Speranţei a lansat luni, la Braşov, Ghidul de îngrijire paliativă de bază şi platforma online cu mărturiile pacienţilor şi a primilor medici de familie din România care acordă îngrijire paliativă de bază. În ultimele 39 de luni, Hospice Casa Speranţei a testat...
Braşov: Proteze mamare gratuite pentru femeile bolnave de cancer la sân Un număr de 50 de proteze mamare au fost oferite gratuit, marţi, de către Asociaţia "Casiopeea", unor femei bolnave de cancer la sân din Braşov.
Braşov: Din 14 unităţi de transfuzie sanguină, doar şapte sunt autorizate;cele mai multe sunt private Şapte unităţi de transfuzie sanguină din cele 14 din judeţul Braşov sunt autorizate sanitar conform Ordinului Ministerului Sănătăţii 607/2013, iar dintre acestea două sunt de stat, respectiv cele de la Spitalul Clinic de Obstretică Ginecologie Braşov şi Spitalul CFR Braşov, restul de cinci fiind unităţi...