Cele mai citite
 


Vaslui: Ambulanţa şi pompierii nu pot ajunge la o solicitare din cauza drumului impracticabil
joi, 25 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui au fost solicitate miercuri la amiază să intervină în cazul unui bărbat în stare de inconştienţă şi al unei femeie decedate, cel mai probabil în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon.
Cele două victime sunt din satul Zgura, comuna Olteneşti, iar din cauza drumului impracticabil nici ambulanţa şi nici echipajul de pompieri nu pot să ajungă la solicitare.

SAJ Vaslui a trimis la faţa locului două ambulanţe 4x4, dar niciuna nu poate străbate cei 5 kilometri de drum forestier din cauza noroiului.

''De mai bine de 60 de minute echipajele noastre încearcă să ajungă la solicitare. Se pare că este vorba de două victime intoxicate cu monoxid de carbon. În dispecerat ni s-a transmis că este o femeie deja decedată şi un bărbat în stare critică. Drumul este imposibil de străbătut, iar maşinile noastre nu au mai putut înainta'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

În urma unei înştiinţări primite de la SAJ Vaslui, Prefectura a luat legătura cu autorităţile locale din comuna Olteneşti, iar primăria a trimis la faţa locului un tractor care va tracta o ambulanţă până la domiciliul celor două victime.

''Am cerut primarului din Olteneşti să trimită un tractor pe acel drum care nu poate fi străbătut de ambulanţe şi de pompieri. Poate tractorul va reuşi să tracteze o ambulanţă până la locul de unde a venit solicitarea'', a declarat Levente Szekely, prefectul judeţului Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.
Vaslui: Ambulanţe neutilizate la IJSU din cauza lipsei banilor pentru asigurările CASCO şi RCA Conducerea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă 'Podul Înalt' (IJSU) Vaslui a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în luna octombrie instituţia a primit trei ambulanţe tip B2 şi o ambulanţă tip C, prin Programul Operaţional Regional, autospeciale care nu sunt în acest...
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Arafat: Am reuşit să aducem ambulanţa şi pompierii în acelaşi dispecerat; la Constanţa şi Bucureşti nu vor să colaboreze Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că în aproape toate judeţele din ţară s-a reuşit aducerea ambulanţei şi pompierilor într-un dispecerat integrat, însă la Bucureşti şi Constanţa cele două instituţii...
Vaslui: Salvarea şi un echipaj al ISU au rămas blocate în zăpadă în timp ce se deplasau la o urgenţă O autosanitară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui a rămas blocată în zăpadă miercuri dimineaţă, în timp ce se deplasa la o urgenţă în suburbia Bahnari a municipiului Vaslui.