Cele mai citite
 


Cluj: Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie
joi, 25 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prestigioşi membri ai comunităţii academice clujene participă, între 24 şi 26 noiembrie, la mese rotunde, simpozioane şi ateliere de lucru organizate în cadrul Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Iuliu Haţieganu'.
Manifestarea, devenită deja tradiţională, este în fiecare an un prilej de bilanţ, de analiză, dar şi de sărbătoare pentru cadrele universitare şi medicii clujeni.

Specialişti ai Catedrei ORL a Facultăţii de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'' au discutat miercuri despre avantajele pe care le oferă implantul cohlear la copiii afectaţi de hipoacuzie (scăderea auzului), în cadrul unei mese rotunde organizate la Clinica ORL, informează site-ul UMF.

Galele de Medicină, Artă şi Cultură se deschid miercuri, în Sala Tonitza a Muzeului de Artă, prof. univ. dr. Negoiţă Lăptoiu invitând publicul să admire, ''într-o ambianţă tonifiantă'', colecţia Doina şi Vasile Leordean. Într-un alt registru, Cristian Ivăneş propune un foto-documentar despre istoria Zidului Berlinului.

Inginerul Vasile Leordean, membru fondator al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, şi soţia sa, farmacista Doina Leordean, sunt pasionaţi colecţionari de artă. Cristian Ivaneş este redactor la Studioul de Radio Cluj şi a obţinut, de două ori, premiul Reporter European.

Vineri, 26 noiembrie, se va desfăşura, la Facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie, sesiunea de comunicări ştiinţifice a cadrelor didactice ale UMF şi a tinerilor cercetători, care îşi vor prezenta performanţele şi realizările ştiinţifice distinse cu premii.

Tot vineri, va avea loc sesiunea de comunicări ştiinţifice a doctoranzilor şi o masă rotundă a Şcolii Doctorale cu tema ''Cercetarea doctorală în UMF 'Iuliu Haţieganu' Cluj-Napoca - valori, viziune, proiecte şi dezvoltări instituţionale'', mai precizează site-ul instituţiei de învăţământ superior.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF Cluj organizează admitere pentru facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" începe luni înscrierile pentru admitere, care va avea loc în data de 25 iulie 2016, pentru trei programe de studiu.
Cluj: Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România reuneşte, la Cluj, specialiştii în domeniu Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România reuneşte, la Cluj-Napoca, la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", timp de patru zile, până sâmbătă, specialişti de renume din ţară.
Cluj: Trei reprezentanţi de renume ai vieţii medicale - în competiţia pentru funcţia de rector al UMF Competiţia pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca se va desfăşura, joi, 15 decembrie, între trei reprezentanţi de frunte ai învăţământului superior medical - profesorii universitari dr. Constantin Ciuce, Petru Adrian Mircea şi Alexandru...
Cluj: Comisia electorală a UMF alege noile structuri de conducere ale instituţiei Comisia electorală a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca alege, joi, prin vot secret, structurile de conducere ale instituţiei, pentru mandatul 2012-2016.
UMF Cluj, acceptată într-un club elitist al universităţilor care fac educaţie pentru profesii de sănătate Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca a fost acceptată în cel mai elitist club mondial al instituţiilor care prestează educaţie pentru profesii de sănătate, fiecare instituţie de învăţământ superior ce doreşte să se afilieze fiind selectată după o analiză foarte severă,...
Cluj: Rolul noilor tehnologii şi al interdisciplinarităţii în stomatologie, prezentat de specialişti clujeni Profesori ai Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca au evidenţiat, vineri, într-o conferinţă de presă, rolul conceptului de interdisciplinaritate şi al noilor tehnologii în stomatologie şi în creşterea calităţii serviciilor medicale...