Cele mai citite
 


Regele Arabiei Saudite a fost operat cu succes în SUA /media/
vineri, 26 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Regele Abdallah al Arabiei Saudite a fost operat cu succes la New York şi se simte 'cu siguranţă mai bine', a anunţat miercuri seara canalul de televiziune Al-Arabiya, informează Reuters şi AFP.
Suveranul saudit, 86 de ani, a 'suferit cu succes o intervenţie chirurgicală la New York şi se simte cu siguranţă mai bine după operaţie', a anunţat televiziunea saudită, fără a preciza sursa acestei informaţii.

Regele, care suferă de o hernie de disc complicată de un 'hematom', a plecat luni în SUA pentru îngrijiri medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Intervenţiile chirugicale nu sunt întotdeauna necesare pentru tratarea herniei de disc (experţi) O hernie de disc între vertebrele lombare nu necesită întotdeauna o intervenţie chirurgicală, această afecţiune putând fi tratată cu terapii conservatoare cum este fizioterapia, a atras atenţia Bernhard Meyer de la Societatea Germană de Neurochirurgie citat de agenţia DPA.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...
Intervenţie în premieră de reconstrucţie la nivel mandibular, la Spitalul 'Sfânta Maria' din Capitală Prima intervenţie chirurgicală din România de reconstrucţie completă (condil şi fosă glenoidă) a unei articulaţii temporo-mandibulare cu o proteză totală, din titan, confecţionată special pentru pacient, a avut loc marţi, la Spitalul "Sfânta Maria" din Capitală.
Premieră medicală naţională în urologie, realizată la Fundeni, prezentată la congresul de specialitate O intervenţie chirurgicală realizată în premieră naţională de o echipă mixtă româno-austriacă la Centrul de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal Fundeni a fost prezentată la cea de-a 29-a ediţie a Congresului Naţional de Urologie ROMURO.
Risc sporit de sinucideri la persoanele obeze care au suferit o intervenţie chirugicală bariatrică (studiu) Persoanele obeze care au suferit o intervenţie chirurgicală bariatrică pentru a pierde din greutate prezintă un risc cu 50% mai mare de a avea tentativă de suicid decât înainte de intervenţie, conform unui studiu publicat miercuri în revista medicală americană 'JAMA Surgery', informează agenţia France...
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.