Cele mai citite
 


Peste 130.000 de lei amenzi şi 12 magazine de etnobotanice închise pe raza sectorului 6
vineri, 26 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 130.000 de lei amenzi şi 12 magazine care comercializau produse etnobotanice au fost închise, în ultimele două săptămâni, pe raza sectorului 6, de inspectorii primăriei.
Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, a obţinut acordul consilierilor locali şi aprobarea unei hotărâri care prevede închiderea tuturor magazinelor în care sunt vândute produse etnobotanice şi care se sunt situate la mai puţin de un kilometru de unităţi de învăţământ. În plus, administraţia locală a anulat toate acordurile de funcţionare pentru agenţii economici care încălcau prevederile acestei hotărâri de consiliu.

Potrivit biroului de presă, controalele inspectorilor vor fi continuate până la eliminarea totală a acestui gen de comerţ. Banii colectaţi în urma amenzilor date urmează să fie vărsaţi la bugetul local.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În municipiul Braşov, mai funcţionează şase magazine de produse etnobotanice Braşov, 17 feb /Agerpres/ - Şase unităţi care comercializează produse etnobotanice mai funcţionează în municipiul Braşov, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov, Ionuţ Spătaru.
Continuă confiscările de produse etnobotanice din sectorul 2 Bucureşti, 11 mar /Agerpres/ - Poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2 şi cadre ale Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au confiscat produse etnobotanice din patru magazine şi au aplicat 6 amenzi contravenţionale în valoare totală de 22.100 de lei, în cadrul raziei care a avut loc în cursul...
Hunedoara: Amenzi de peste 45.000 de lei aplicate comercianţilor de etnobotanice Două firme hunedorene care comercializează produse din categoria etnobotanicelor au fost sancţionate de echipele mixte de control coordonate de Prefectura Hunedoara cu amenzi care totalizează 45.500 de lei, iar activitatea acestora a fost suspendată pentru trei luni, a declarat, joi, prefectul judeţului...
Galaţi: Amenzi de 100.000 lei pentru comercializare se substanţe interzise şi 27 de 'magazine de vise' închise De anul trecut şi până în prezent, vânzătorii de etnobotanice au primit de la Poliţia Locală amenzi în valoare totală de 100.000 lei, iar 27 de ''magazine de vise'', au fost închise, a declarat, joi, pentru AGERPRES viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.
Bihor: Un profesor a redeschis un magazin de produse etnobotanice Prefectul judeţului Bihor, Gavrilă Ghilea, a anunţat miercuri că unul din cele trei magazine de etnobotanice, închise de autorităţi, a fost redeschis recent de patronul acestuia, care este chiar un profesor dintr-o comună apropiată de Oradea.
Plante cu efecte psihotrope, vândute legal în România Focşani, 25 feb /Agerpres/ - Zeci de magazine vând în România combinaţii de plante etnobotanice cu efecte similare drogurilor, transmite corespondentul AGERPRES.