Cele mai citite
 


Mehedinţi: Spitalul Judeţean a redus aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare
luni, 29 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin a redus comenzile de aprovizionare cu medicamente şi materiale sanitare, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Denise Buzulică.
Situaţia se datorează lipsei fondurilor, din luna august, după achitarea arieratelor, unitatea spitalicească acumulând o datorie de aproximativ 5,7 milioane de lei.
'Ne confruntăm cu probleme serioase. Pentru luna noiembrie ni s-au decontat facturi de către Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate Mehedinţi de numai 1,9 milioane lei, cu circa 30% mai puţin decât valoarea serviciilor prestate', a precizat Buzulică.
Potrivit sursei citate, cei 300.000 de lei care vor fi primiţi până la sfârşitul lunii noiembrie de la Consiliul Judeţean Mehedinţi vor acoperi doar în parte obligaţiile financiare către salariaţi, pentru salariile din lunile noiembrie şi decembrie SJU nedispunând de sumele necesare plăţii acestora.
'Din cauza lipsei resurselor financiare, am fost obligaţi să diminuăm achiziţiile la medicamente şi materiale sanitare, fapt care pune în pericol sănătatea şi viaţa bolnavilor', a mai spus Buzulică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin are conturile blocate din cauza unor arierate de peste un milion de lei înregistrate în perioada iunie-august, a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Bani pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a obţinut, în luna decembrie, de la bugetul de stat, suma de 2,3 milioane de lei, pentru plata arieratelor şi aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi...
Mehedinţi: Deficit de medici oncologi la SJU Drobeta Turnu Severin; numărul bolnavilor în creştere Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin se confruntă cu un deficit de medici oncologi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Mehedinţi: Investiţii în infrastructura spitalicească de oncologie a municipiului Drobeta Turnu Severin Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat suma de 726.000 lei pentru amenajarea unei noi secţii de oncologie în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Cristian Jianu.