Cele mai citite
 


Ministrul Apărării i-a vizitat la spital pe militarii răniţi în Poligonul Cincu
luni, 29 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Militarii răniţi în accidentul de la Poligonul Cincu au fost vizitaţi, vineri, de ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.
Potrivit unui comunicat al MApN transmis AGERPRES, cei trei militari ai Batalionului 26 Infanterie ''Neagoe Basarab'' au fost transferaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ''dr. Carol Davila'' din Bucureşti.
Caporalii Dănuţ-Marian Florea, Claudiu-Constantin Vulpoiu şi Tudorică-Răzvan Plai i-au raportat ministrului Apărării că se simt foarte bine şi că aşteaptă să se întoarcă acasă, la familii şi la colegi, cât mai curând, se precizează în comunicatul de presă.
Ministrul Apărării a fost informat de medicii care asigură monitorizarea pluridisciplinară şi tratamentul celor trei militari cu privire la evoluţia foarte bună a stării lor de sănătate.
Ministrul Gabriel Oprea le-a urat sănătate militarilor doljeni, cărora le-a promis tot sprijinul său, atât pe timpul spitalizării, cât şi după externare. De asemenea, ministrul i-a asigurat de faptul că beneficiază la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central de cele mai bune condiţii de îngrijire, tratament şi recuperare, precum şi de medici şi personal sanitar de cea mai înaltă competenţă.
Trei militari au murit şi alţi trei au fost răniţi, marţi, în timpul desfăşurării unui exerciţiu tactic cu trageri de luptă, în Poligonul Cincu, după ce a explodat un proiectil.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUUMC,despre evoluţia celor 10 militari ucraineni răniţi, aduşi la Bucureşti: Au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică Militarii ucraineni transferaţi, miercurea trecută, de la Baza 90 Transport Aerian, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) 'Dr. Carol Davila', au fost consultaţi de o echipă medicală multidisciplinară, iar în acest moment "au intrat în procesul de evaluare clinică şi paraclinică în...
Comunicat de presă - Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' Dialogul interdisciplinar, imperativ al medicinei moderne
Militarii răniţi în catastrofa aviatică de la Tuzla, vizitaţi de ministrul Apărării Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, i-a vizitat joi după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila', pe căpitanul Daniel Bâlsanu şi pe maistrul militar Marius Nazare, răniţi în catastrofa aviatică de la aerodromul Tuzla.
Emblema 'Onoarea Armatei României', conferită de ministrul Oprea militarilor Batalionului 'Neagoe Basarab' răniţi în Afganistan Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a conferit miercuri emblema "Onoarea Armatei României" cu însemn de război locotenentului George Olteanu, plutonierilor-majori Marius Apostol şi Daniel Riza şi caporalului Nicolae Barbu, în semn de apreciere pentru înalta competenţă profesională, curajul,...
Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti precizează că are toate materialele şi medicamentele necesare răniţilor din Colectiv Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a precizat, duminică, că deţine toate materialele sanitare şi medicamentele necesare pentru tratamentul pacienţilor internaţi.
Spitalul Militar Central asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în 'Colectiv' Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" asigură recuperarea medicală pentru şase pacienţi răniţi în Colectiv.