Cele mai citite
 


Cântăreţul Billy Joel a suferit două operaţii chirurgicale
luni, 29 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La 61 de ani, cântăreţul american Billy Joel a făcut o dublă operaţie chirurgicală la şold, ca urmare a suferinţelor provocate de o boală congenitală. Fosta sa soţie, Christie Brinkley, a dezvăluit această informaţie într-un interviu în site-urile RadarOnline.com şi Shape.com.
Billy Joel s-a operat în Long Island (New York), 'la ambele şolduri în acelaşi timp. A spus că, dacă n-o face în acelaşi timp, nu va avea niciodată curajul să facă două operaţii', a afirmat fostul manechin Christie Brinkley. 'Se simte bine şi a trecut cu uşurinţă prin această încercare', a adăugat ea.

Billy Joel a spus recent că doreşte să plece într-un turneu de îndată ce se va restabili în întregime după operaţie. Va putea fi ascultat în curând pe un album în cinstea lui Paul McCartney, cu Kiss şi B.B. King.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Operaţii cu GPS, în premieră naţională la Clinica de Ortopedie a Spitalului Judeţean Chirurgii de la Clinica II Ortopedie - Traumatologie a Spitalului Judeţean Timişoara vor opera din această lună, în premieră naţională, folosind GPS-ul, un sistem intern de navigaţie, care-i ajută pe medici să fixeze exact locul şi modul în care trebuie aplicată proteza de şold sau de genunchi.
INTERVIU Dr. Maria Siemionow: Cea mai mare provocare în operaţiile de transplant - disciplina pacientului Doctor Maria Siemionow - cunoscută pentru că a condus echipa care a realizat primul transplant de faţă din SUA - a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că la operaţiile de transplant cea mai mare provocare este disciplina pacientului după această intervenţie.
INTERVIU Dr. Marian Mitrică: În ultimii cinci ani a crescut cu 30% incidenţa cancerelor cerebrale Şeful Secţiei de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", col. dr. Marian Mitrică, doctor în ştiinţe medicale, spune, într-un interviu acordat AGERPRES, că echipa pe care o conduce poate face toată gama de intervenţii chirurgicale din acest domeniu, anual re...
Interviu cu prof. dr. Irinel Popescu: Transplantul hepatic şi cercetarea au crescut şansele de supravieţuire ale bolnavilor De la începutul acestui an au avut loc mai multe evenimente la care a participat şi Centrul de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic "Dan Setlacek" din cadrul Institutului Clinic Fundeni şi care marchează aspecte din activitatea centrului. Despre aceste evenimente şi preocupările specialiştilor a...
Operaţie de reconstrucţie de bazin cu alogrefă, realizată în premieră în România O operaţie de hemipelvectomie dreaptă, cu reconstrucţie cu alogrefă şi artroplastie totală de şold a fost realizată, pentru prima oară în România, la Spitalul de Ortopedie MedLife, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis miercuri.